Lördag ...

publicerat i allmänt;
 
Marshmello är ju gott men min mage gillar dom inte alls, men dessa köpte jag i går och för att jag bara älskar färgerna he he 
 
Annars föredrar jag lakrits och en bit choklad bara, ja idag har det ju bara regnat här & så trist men vi var ute som planerat och sen till syrran en sväng...
 
Jag ville hem och ta det lugnt, sen har vi nyss ätit gjorde taco tillsammans jag & maken nu är vi mätta och belåtna, måste titta i kapp våra saker som vi missat under veckan.
 
En skön lördag med andra ord :) 
 
Njut av kvällen 
 
Kram 

Bloggande

publicerat i allmänt;
 
Bloggandet är inget jag gör för att jag måste eller känner det som ett tvång, nej jag älskar att blogga sitta vid datorn skriva om saker som är viktiga men oxå om inget alls, det har liksom blivit en livsstil som bara finns med i mitt liv.
 
Sen är det upp till var & en att läsa även om man inte dyker upp merä n 1 gån per dag om man inte hinner så finns dem som gillar bloggen kvar, sen finns det dem som kommeri n mellan varven som inte följer men ändå vill kolla in bloggen ..
 
Nu sitter jag här lördag morgon är nöjd med att vara ledig, men tur att jag är uppe då en japp idiot!! är på gymet släpper vikter i golvet så det smäller upp till oss och lite högre.Säkert en analfabet då det står överallt SLÄPP INTE VIKTER i golvet tänk på hyresgästerna i huset! 
 
Man bryr sig helt enkelt inte då man inte bor i huset, ja nog om det .....idag skall vi till en butik som heter just butik råsa där finns massa skoj bla majalyktor ...sen skall vi ner till Skanör & träffa syrran & hennes man. 
 
Vad skall ni hitta på denna lördag?
 
Kram 
 
 

En snabbis ....

publicerat i allmänt;
 
Ja jag är inne en snabbis då jag är både trött & vill hålla maken sällskap, som jag inte träffat i veckan mer än 1-2 timmar så tiden är värdefull ...
 
Efter jobb så träffade jag min väninna för en fika på stan & det blev en latte & en morotsmuffins, det är ju fredag och då äter jag vad jag är sugen på ..
 
Blev en pizza innan så rena festen hi hi nu blir det film & avkoppling resten av kvällen, kikar in till er i morgon mina fina bloggläsare & bloggare 
 
Kram å ha det så mysigt ni kan <3