En dag i paradiset

publicerat i allmänt;


Hemma o i sängen jag sitter upp i sängen, hör ett ljud o ser att maken har somnat till med paddan i handen. Han som aldrig sover när jag är trött.

Men nu så är han, varit ute och ätit innan idag blev det bruchetta greco mums så gott, ja ni blir lite bröd tyvärr för det är så gott, men bara här inte hemma sen.

Pasta ja det är såå gott, kanske oxå för att jag aldrig äter det hemma, men på sem är det ok, får äta mer nyttigt hemma. Blir vin varje kväll, gott men vi skrattar mkt när vi går hem, för våra magar ser havande ut 🤪😂😂😂

Skrämmande när man ser sig om då man äter hur många som bara sitter med sin mobil oavsett barnen sitter själv då föräldrarna är fullt upptagna med mobilerna, det gör mig ledsen faktiskt.

Trodde man skulle umgås när man reser o barnen som bara sitter o ser på...

Mobilen finns i allas händer oavsett var, jag tycker så ..

Hur ser du det?
Kram 

Kan inte sova

publicerat i allmänt;

Klockan  är här 02.00 jag har legat  vaken i över 1 timma, vet inte varför jag inte kan sova, för jag borde sova nu.

Drack en frappe efter maten men det har jag gjort innan så det är inte det, omedveten oro? Ingen aning! 
 
Det är så tyst o skönt här det enda jag hör är ac som sprutar ut lite ljummen luft, vill inte ha det för kallt. Ligger 23 grader.

Satt på hotellet efter ha varit ute ikväll tog en dricka, sen hem jag la mig vid 00.00. Man borde va helt slut efter en dag på stranden.

Hoppas jag somnar snart 

Kram från en nattvakis 

Rätt samma

publicerat i allmänt;

På väg till stranden i går såg vi folk stod o tittade ner men tänkte inte så mkt mer på det, men så idag samma sak.

Klart man blir nyfiken där låg massa små katter o spår efter att folk ger dom mat, och vatten, så mkt katter  här har jag inte sett förr.

Aja nu är vi hemma igen jag gjorde en mugg kaffe sitter på terassen här är det skugga o svalt o super skönt...

Ja det är ju mkt samma sak man gör om dagarna, så där är inte jätte mkt att berätta idag. Man mår bra här o tar allt i sin egen takt utan klocka 👍

Hur har ni det hemma?
Kram ❤