Invigning & ett nej ...

publicerat i allmänt;
 
 
Grillat är gott & vi invigde vår nyinköpta igår kväll jag hade gjort grillspätt & grekisksallad, majs,potatissallad till maken kom hem från jobb. Hade dukat på balkongen med rosè och mat.
 
Sen på med maten på grillen oj oj vad det luktade mumsigt, det tyckte även fiskmåsarna, som säkert hoppades på att något skulle slängas ut. Men se det gjordes det inte, men doften spred sig .........*s*
 
Efteråt gick vi en lång promenad runt havet för vi var mätta som tusan, och det är ingen skön känsla alls. Ja jag fick i morse beviljad min semester av samordnaren, jag blev super glad. Sen kom hon 30 min innan jag slutade...
 
För att berätta att chefen säger nej till all ledighet under sommaren, förutom huvudsemestern, jag blev på ren svenska pisst off!!!! jag som hade bestämt med syrran o min make att vi skulle gå på marknad...
 
Var där förra året men då öste regnet ner, men jag säger *jag har bra minne när det sen behövs, det är att ge & ta ....
 
Nu lite fotboll sen sängen varit borta hela kvällen,mer om det i morgon ha det gott alla fina 
 
Ses 
 
 

Håller dom fina....

publicerat i allmänt;
 
 
Sommarskorna är ofta ljusa eller kanske vita som en del av mina är, och att behålla dom fina vill jag allafall, visst händer det att dom får fläckar, men utan protector för skor så fastnar fläckarna lättare.
 
Jag har vita tyg skor som man inte kan tro är 2 år gamla, mina nya nu skall jag spraya innan jag går ut med dom. Jag bad maken att handla spray och det gjorde han, även den lilla flaskan som ni ser.
 
Det är ett spray man tar 1 gång i veckan så luktar dom fräscht eftersom man oxå ofta går barfota i skorna, jag gör det allafall. 158kr för dessa två tyckte jag var dyrt. Men dom håller nog ett tag framöver.
 
Har haft en skön dag med träning, pedikyr, tvättat, solat mellan varven när solen tittat fram. Gjort mat, blev grillspätt som skall grillas, maken köpte en el grill som vi har på balkongen super fin.
 
Vädret är så där nu, molningt men jag tror nog vi kan grilla för det är ju lock på så vi får hoppas på det bästa....
 
Ha en mysig kväll alla fina för det skall jag ha :)
 
Ses 
 
 

Inget planerat ....

publicerat i allmänt;
 
 
En skön sovmorgon har jag haft i dag & en ledig dag efter nästan 30 timmars jobb på 3 dagar, så är man rätt trött i dag, vaknade men somnade om.
 
Nu sitter jag här med mitt kaffe, bilden här tog jag i går då vi tog en promenad efter att jag slutat jobba. Det var ok väder då och är man inne så länge är det skönt att få vara ute lite ...
 
Planer för dagen finns inga, orkar inte att planera in då jag jobbar morgon i morgon igen, så vill jag bara ta det lugnt , men träning blir det förstås.
 
Lite pedikyr blir det oxå, viktigt att hålla fossingarna fina året om men ännu viktigare på sommaren då man visar sina fötter ...Men det är inget jag behöver planera in det är en självklarhet.
 
Kanske åker ut & fotar, får se sedan kanske , kanske inte 
 
Vad skall ni hitta på denna måndag?
 
Ses