Från i går ..lördag

publicerat i allmänt;
 
Ja vi var ju utbjudna av dottern och vi hade ärende på mobilia så vi tog ett ställe där & min dotter sa att jag skulle prova detta som ni ser på bilden kommer inte ens ihåg vad detta hette men gott var det så in i norden.
 
Äts mkt i Turkiet & Makedonien tydligen så fick ju testa då dottern sa det är såå gott & hon är lite kräsen, tack för att jag testade o gillade det mkt! 
 
Ja ni ser den lille han drar alltid upp sina jeans till knäna ser så roligt ut tycker jag,  ibland har han bara ett ben uppe, vilka saker dem små kan ha för sig.
 
Ja maken tog en bild på oss oh lika ja det är vi nog :) 
 
Kram 

Njuter av det här ...

publicerat i allmänt;
 
Hade en fin dag även i går med marknad med yngsta o barnbarnen sen lekplats så dagen gick i ett naffs. Blev utbjudna av dootern så vi var ute och åt sen oxå.
 
Blev en film med maken på kvällen och sovit som en stock i natt så valde att ta morgon kaffet i sängen med datorn och tv4 morgon tv...
 
Fönstret är öppet och jag kan höra hur dom kvittrar där ute, tystnaden är större än en vardag då vi kan höra sommarlov ljudet hit, tror det kan bli en fin dag även i dag.
 
Planer för dagen? nja inte alls men ut kommer vi ge oss sen får vi se var det bär av....
 
Hur ser din söndag ut?
 
Kram 

Höstens rutiga ....

publicerat i allmänt, kläder;
Höstens heta rutor heter hundtandsmönstrat och dessa byxorna bara gillar jag , en snygg tjock grå tröja till mmm i like eller vitt och svart funkar super ..
 
Får se om jag klickar hem dom lite kortare nertill så snyggt till boots faktiskt, man blir ju tokig och vill ha allt man faller för som kommer ut nu men jag vill först ha semester :) 
 
Har du köpt något till hösten?
 
Kram