Bara vara ....

publicerat i Kreta, allmänt;

Här nere till höger det vita tältet skall vi tillbringa lite över 1 timma på söndag och det till höger skall vi ha på onsdag hela dagen ..
 
En bech gazebo tar ut solsängarna och har alternativ skugga i tältet samt dem kommer med ishink med vatten hela dagen, samt en valfri drink & fruktfat.Kan även dra för det vita runt om så det blir mer privat ,,,,
 
Vad vi skall göra i andra tältet, ja det kommer inlägg på det oxå :) 
 

Min favvo drink ..

publicerat i allmänt;
 
En klar favorit hos mig vad gäller drink så är det cosmopolitan som jag iofs bara dricker när vi reser utomlands, men en klar nr 1.
 
Jag dricker inte så mkt alkhol när jag är hemma, låter som jag häller i mig här ha ha nej då men jag tar gärna 1-2 drinkar kanske per dag ca här nere ..
 
Har provat några andra oxå men denna är lagom i storlek o smak för min del ...
 
Har du någon favorit drink?
 
Kram 

Vad äter folk?

publicerat i allmänt;
 
Inte för att man tittar efter vad folk äter men går dem förbi en kan man inte undvika det heller, jag undrar ibland om folk äter så mkt hemma oxå eller för att det finns så mkt gott på plats.
 
Själv unnar jag mig en crossaint mellan varven men annars rätt likt från hemma, men tilläggas att det slinker ner vattenmelon oxå på morgonen samt ett glas skumpa eller ett halft ...
 
VIsst vill man äta gott och här frestas det med för mkt av det goda, men sen kommer man hem & allt det goda har lagt sig där det inte alls är bra.
 
Så får man jobba bort det & jag som tränar vet hur drygt det kan vara att göra om samma sak 2 ggr, 
 
Äter du mkt extra på din semester?
 
Kram