Mums till fotbollen ...

publicerat i allmänt;
 
 
Lite gott till fotbollen som kommer jag har inte ätit middag bara lite lätt, för att jag skall smaska i mig bruschetta med maken, som var tvungen och åka och fylla på mitt busskort idag nu i kväll.
 
Han skulle köra  mig i morgon till tandläkaren men har fått jobb i morgon, tydligen kris där. Så jag har ju inte använt mitt busskort på ett tag då jag annars cyklar.
 
Får inte cykla ännu så jag måste ta bussen, köpte hem lite ostbågar till maken som han önskade, jag äter något nyttigare *S* Dagen har varit bra dock lite stickningar i såren men det är ju läkning processen så bara att låta det vara.
 
Ja vi skall ju då se fotbollen tillsammans, sen blir det väl inte så jätte mycket mer, är trött i dag men det är för jag hade en sämre natt.
 
Skall ni se fotbollen?
 
Ses 
 
 
 
 
 
 
 

Baslack .......

publicerat i allmänt;
 
 
Baslack & underlack innan man målar naglarna är för mig en självklarhet, både som skydd för min nagel men oxå för att lacket håller längre.
 
Detta lacket från Lövengrip är jag super nöjd med, finns lite överallt jag brukar skicka efter på nordicfeel eller på apoteket. 
 
Runt 100kr tror jag det ligger  på och det varar ju ett tag, det är roligt nu för jag har chansen att lacka naglarna vilket jag inte gör då jag jobbar. 
 
Naglarna säger mycket om en sägs det, då behöver dom inte vara långa, utan välskötta och vårdade & visst vissa är mer intresserade än andra. 
 
Men jag ser utan att titta på naglar på folk, i bland på bussen tex och det är likadant med tånaglar & fötter, snygga skor tex och ovårdade fötter!
 
Hur mår era naglar?
 
Ses 
 
 

En alvedon ....

publicerat i allmänt;
 
 
Blå blå vindar & vatten ja för blått är det, som jag nämnde i går var det magiskt då jag var ute och tränade på morgonen. Så vackert här & rogivande tyst.
 
Så olika nätter i natt har det varit en riktigt dålig natt sömn vaknade med nackvärk, men tog en alvedon nu och hoppas det släpper. 
 
Det brukar göra det så jag håller tummen, ingen träning i dag då höften och knät smärtar igen, lika bra att lyssna på kroppen så jag kan köra powerwalk i morgon kanske. Även ett tandläkarbesök står på listan i morgon.
 
Tappade en bit av min plomb när vi kom hem från semestern och sen blev jag opererad så hann inte dit, tur att jag hade tandpasta som hjälpte mig då.
 
Bara hoppas det inte blir för dyrt, inte alls roligt eller planerat i ekonomin denna månaden. 11.10 skall jag vara där, och maken är ledig så han kan köra mig dit. 
 
Hoppas det blir fint väder så kanske vi åker en sväng till skogen har vi pratat om. Men man vet inte heller om maken blir inringd på jobb men det hoppas jag inte *S*
 
Hur ser er dag ut?
 
Ses