Lill lördag

publicerat i allmänt;
 
Lill lördag eller onsdag om man hellre vill säga det, julen är för fullt upplyst i stan och denna krona är så fin tyckte jag så det blev en bild ..ang jensens så jodå jag ringde igår o sen ringde chefen upp mig.
 
Jag skulle lämna in bootsen hos skomakare för rengöring så skulle jag lämna kvitta till dem, så det var ju bra även om min jacka luktar så kan jag lämna den på kemtvätt så betalar dem.
 
Idag skall jag lämna in mina bootsen, sen skall jag på lins undersökning och efter det besöka en kollega som oxå är sjukskriven, för just utbränd. Men en tur till ikea står på att göra listan oxå ljusen försvinner i ett naffs.
 
Maken ledig så då hittar vi på saker, men innan dess skall jag ner & träna blev inget i går pga tiden, men jag får in 4 pass denna vecka & det kan jag inte vara annat än nöjd av.
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 

Lutande granen i Malmö

publicerat i allmänt;
 
I söndags när vi var i stan såg vi brandkåren & poliser som stod på stan i korsningen lillatorg o baltzargatan vi undrade vad som hänt och fick syn på detta.
 
Ja hade nog inte varit skoj att komma under granen eller hur? hörde syrran sa att det hade sagt i tv så jag visade henne bilden.
 
Det är ju inte den lilla granen heller *s*
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Över 50 cl

publicerat i allmänt;
 
Ja vi var ju på Jensens i söndags och jag åt  kött dock valde jag bort mina pommes, beställde ungsbakade rotfrukter i stället, till förrätt beställde mannen en korg med lite olika saker jag tog 3 resten åt han.
 
Tog en pepsi max och maken en öl 50cl sen kom vi på att vi glömde fylla på mitt busskort, maken stack i väg. Under tiden kommer hon för att lämna våra drickor men ett tu tre så satte hon ner ölen sen gick det åt helvete.
 
All drick välte och makens öl, föll över bordet på mig!! hela vänster sida av jeansen, skon, väskan, jackan o mobilen blev blött, jag reste mig upp torkade o torkade o torkade. Dem bad om ursäkt men det hjälpte inte mig, då jag fick sitta & äta i blöta kläder.
 
Min sko som var i ljus läder, fick fula fläckar hon sa att hennes chef skulle ringa mig i går måndag, men det gjorde hon inte för det kommer dem att få kompensera mig för då fläckarna är kvar på bootsen. Jag kommer själv att ringa upp dem i dag.
 
Tycker det är dålig stil att inte ringa när personalen sa att hon skulle...Tilläggas att jag stank öl sen på bussen!
 
Vad tycker ni om det hade hänt sig?
 
Kram