God lördag morgon

publicerat i allmänt;
 
 
 
God morgon middag eller nåt för mig känns det som en ända lång natt som aldrig skulle ta slut , somnade vid 05.15 vaknade upp vid 09.00 så inte för mkt sömn denna natt.
 
Men nu är det lördag & kaffet har puttrat klart, doften sprider sig här hemma, så en stor mugg skall snart hämtas.
 
Dimma ute & grått så skönt att jag har lite myspys att pyssla med här, blir en sväng till ica  maxi sen för att köpa hem något gott till kväll & nyttigt så klart.
 
Detta lipbutter från nivea är ljuvligt jag började att ha det när jag hade ett munsår sen har det fortsatt så alltså inget läppstift, konstigt för mig.....
 
Finns i olika smaker men jag är glad för vanilj så detta blev ett själv klart val, nej nu blir det kaffe & bloggrunda ...
 
 
Ha en skön lördags morgon alla fina
 
Ses 
 
 

Inte klokt ...

publicerat i allmänt;
 
 
Inte klokt gick och la mig vid 23.30 var trött och somnade efter 1 timmes läsning, för att sen vakna igen 01.15 trodde det var morgon men när jag tittade på klockan kände jag en frustration.
 
Har försökt somna om sen dess men det går bara inte, klockan är snart 02.30 & maken sover i soffan då han skall upp 05.30 så valde han det i natt.
 
Hör hur han snarkar gott & jag kan inte ens somna om jag så räknar får ...utan mitt alternativ var att ta in datorn i sovrummet en stund och hoppas att jag blir trött.
 
En himla tur att jag är ledig i morgon och kan förvisso  sova både ut och middag om det skulle behövas. tredje natten utan att kunna somna om då jag vaknar.....
 
Vad gör ni om ni inte kan sova? 
 
Hoppas ni sover gott 
 
Ses 
 

Nöjd & inväntar

publicerat i allmänt;
 
 
En helt underbar tjej är Samira som är ägare av OAS  där jag var i dag och gjorde mina bryn o färgade fransarna, vi pratar om allt och det ger en ett sådant lugn när man ligger i hennes uppvärmda stolar.
 
Kunde somnat  i dom, maken hämtade upp mig så åkte vi och handlade, blir ju fredagsmys med en pizza i dag. Klockan 20.00 på tv4 drar ju let`s dance igång så vi sitter spikade framför tvn.
 
Ljusen är tända på alla ställen, här hemma och fredags känslan infinner sig så skönt, vetskapen om att vara ledig hela helgen, dock skall jag göra något på söndag, men det återkommer jag med sedan.
 
Hur ser din helg ut?
 
Ses