Mässa

publicerat i allmänt;
 
Söndag & uppe redan vilket jag valde för att jag skall snart i väg, skall gå på GOmässan på Malmö mässan med min systersons tjej, som oxå brinner för just träning. Fick ju rabatt på biljetterna genom min klubb....
 
Sen efter skall vi träffa Emma & hennes man o den lille för en fika i stan hon var vårt vittne då vi gifte oss, men har bytt karl det är en annan. Den lille dem har fått som är 9 mån ca har vi inte sett så det är mkt länge sedan vi sågs.
 
Trevligt avslut på söndagen tycker jag, sen blir det middag hemma och nån film i kväll för jag jobbar kväll i morgon & har tänkt mig att köra igång med träningen igen efter att bara ha tränat 1 gång på nästan 2 veckor.
 
Men är inne i jobbet nu så det är rätt lugnt då, såg en bra film i går återkommer med tips senare i veckan. Hittade ett par sneakers i går vita som jag ville ha :) dom på bilden köpte jag förra våren & är underbart sköna.
 
Ha en ljuvlig söndag alla fina 
 
Kram 

Nyhet

publicerat i allmänt;
 
 
 
 
 
 
Jag gillar när det kommer ut nyheter som jag är intresserd av och läpparna är ett intressen för mig, här har det kommit ut ett glans med lite färg från baby lips. 
 
Jätte skönt att applicera på läpparna och till råga på allt endast 69kr på ica maxi köpte jag det & en rabatt kupong på 10kr så 59kr men oavsett är det billigt tycker jag.
 
Fanns i 4 olika färger bara att välja vilken som passar en självl ju. Lördag & i dag är vi lediga tillsammans och skall ge oss ut för att titta runt lite i stan.
 
Ta en fika ute & bara vara tillsammans, för det är viktigast för mig inte så mycket vad man gör egentligen. Jätte trist gråväder och regn på det så vill man inte vara utomhus precis.
 
Hur ser er lördag ut?
 
 
Kram 

Mys

publicerat i

Har haft mys med pizza ikväll kom hem sent ju slutade 14.30 sen att till 15.30 och sen hämta bilen efter service.

Tog en fika sen med lillebror som körde oss för att hämta bilen &det är man tacksam för i lägen som det ....

Hem och duschade öppnade 2 paket som kommit ☺ nu kollar bäva fångarna på fortet och sen blir det film.

Bloggar från mobilen så önskar er en skön kväll & hoppas ni haft en bra dag.

Kram ❤