Städnings dax ....

publicerat i Allmänt;
 
 
Träningen avklarad blev 50 min powerwalk och svettigt, gröten är äten och nu är det dax för att städa som jag oftast gör på torsdagar då jag är ledig på helgen, skönt att ha det rent & snyggt hemma då.
 
Fick ett samtal från dottern som är i Turkiet hon ringde från tango så jag fick se dem & även den lille han sprang o mådde som fisken i vattnet där.
 
Skönt väder ute inte så där hett så det blir jobbigt utan lagom även att jobba i det. Har en del ny köpta kläder som jag skall hänga in i garderoben, fattades galgar som nu mannen köpt åt mig.
 
Nu skall det bara in & det hinns knappt med då det hela tiden dyker upp något och då skall man jobba o träna oxå, ibland önskar man att dygnet hade fler timmar. 
 
Vaknade redan 07.20 i dag så tiden är ok har hunnit med bättre i dag annars blir det tajt, nej kära ni nu skall jag sätta i gång så allt jag tänkt skall hinnas med.
 
Ha det gott i sommar värmen 
 
Ses 
 
 

Taco bar .........

publicerat i Allmänt;
 
 
Mannen sa för några dagar sedan att det hade öppnat en taco bar på mobilia & han tyckte vi kunde testa det, jag var väl först sådär men visst kunde vi det då.
 
Jag blev över förväntan för det smakade väldigt gott jag gillade den tallriken till höger med majs chips där man doppar i det andra. Men vi tog olika rätter för att jag skulle få smaka på båda.
 
Satt ute & njöt av maten, så dit kommer vi att gå igen. Har faktiskt aldrig ätit taco ute någonstans, bara hemma gjort....
 
Ja nu är det bara 10 arbetsdagar kvar för min del, kanske 11 men då är det extra i morgon så det ger ju extra klirr i kassan såfall. Jobbar kväll i dag sena passet till 21.00 men sen är det inte fler 21 pass innan semestern * s*.
 
Jag skall träna i dag gjorde det i går oxå å då var det riktigt skönt lite regn och varmt, så härligt. Hade en relativt lugn dag på jobb ( ovanligt) nu för tiden.
 
Händer inte så mycket när man jobbar kvällspass som ni förstår...
 
 
Vad händer hos er i dag?
 
Ses           
 
 
 
 
 
 

Mycket skratt ..........

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Ja en väldigt trevlig kväll hade vi det och en massa skratt & underbar god mat, hade ju bokat bord till 17.30 så vi cyklade dit för att kunna ta ett glas vin eller så utan att någon av oss skulle köra.
 
Det ligger ju bara en bit bort så ingen fara alls, väl framme var det bord inne & det konstaterade vi rätt snabbt att det gick inte att sitta inne, utan satte oss ute på deras altan.
 
Utsikten från vårt bord ser ni här på bilden, och så förstås Zinat inte bästa bild men svårt när hon inte står stilla. Sen  var där andra som oxå var super roliga och mycket folk var där ....
 
Ang röntgen så visade sig först att jag har väldigt mycket atros i nacken ( visste jag inte innan) bara haft ont. Sen så är det så att min värk i finger och domnande arm kommer från just nacken. Hade en ny läkare som är kirurg oxå och ortoped samt handkirurg.
 
Han pratade om att man kan göra en op i nacken men då skall man ta en mt röntgen & då skall man ha bestämt sig, för att gå vidare med op, han påtalade oxå att det är ingen riskfri op just i nacken så är det farligt. Han vill att jag skall tänka över det noga.
 
Men när han säger att han inte skulle gjort det, så blev jag ju fundersam, att göra ingrepp kan ju alltid bli annat efter. Så mitt övervägande just när jag satt där var att vänta får väl stå ut ett tag men jag är livrädd för att sen kanske få problem med annat.
 
Att göra val i livet är inte alltid lätt, dock att gå på sin egen intution tror jag på....
 
Önskar er en skön dag här blir det kvälls jobb
 
Ses