Japp...så blev det

publicerat i Allmänt;
                          
 
 
Ja jag gick i tanken om jag skulle eller inte, till slut bestämmde jag mig för att jag går, ja jag tycker det chefen fixar så klart man vill komma, brukar vara trevligt så .....
 
Ja dagen har gått i 100 kan jag säga har inte en s haft tid att gå på rast denna kväll, så blir det ibland ...vi har kollat på bonde söker fru, sen blev det Berg flyttar in & jag säger bara en sak vilken tjej Laila är så varm hjärtad & go.
 
Nu sitter vi och tittar på kalla fakta på tv4 ang dom 2 tonårs tjejerna som inte får skydd , för jävligt och inte säga hur den kärringen svarade den ena tjejen i telefonen.
 
Ja kommer att vara uppe lite till skall ju ha kvälls jobb imon då mannen åker iväg så har vi tid tillsammans hemma innan. Så snart är veckan är veckan slut och snabbt har det gått känns det som.
 
Hoppas ni har det mysigt & sov gott när det är dax kram alla goa....
 
Ses

Då var det dax...

publicerat i Allmänt;
             
 
2012  & ny jul fest ja vi har på jobbet nu fått upp en inbjudan till julfest & det redan den 23 nov kanske lite tidigt men vad gör man?
 
Jag går i val & kval om jag skall gå eller inte, är egentligen inte mycket för sådana fester på jobb och har aldrig varit det heller, men jag har en kollega som tjatar på mig & idag är då sista dagen man kan skriva upp sig.
 
Får väl se hur det blir med det under dagen då jag börjar jobba 13.30 idag och jobbar fram till 20.00 så det finns tid att bestämma mig.
 
Ja dagen blir väl inte så innehållsrik av annat,då  städningen är avklarad så jag kanske går ut lite sen men annars är det att invänta  att börja jobba.
 
Man har ju otroligt mycket tid när man inte har barn hemma & ibland känns det som man har för mkt tid för sig sjäv men  klart att det är skönt att kunna göra vad som faller mig in.
 
Från det ena till det andra såg ni premiären av småstadsdrottningar igår? och vad tyckte ni så fall?
 
Brukar ni gå på era jobbs inbjudningar till julfest?
 
Ses
 
 

Här sitter jag ...

publicerat i Allmänt;
 
 
Ja jag har ju inget särskilt bord där jag har datorn utan den står så fint här på vårt matbord, och sen har jag ju oftast en kopp kaffe vid min sida på morgonen iallafall....
 
Jag sitter bra och musik på som nu så tända ljus fast det har jag ju inte ännu, nu har jag städat hela huset och mannen tar golven, så har man det rent & damm fritt såå skönt.
 
Skall hoppa in i duschen nu och sen skall vi ta en promenad vid havet, sen blir det mys tisdag för oss då mannen min åker bort 4 dag från på torsdag så vi har vårt mys idag i stället....
 
Premiär på tv3 kl 21.00 småstadsdrottningar ** om ni nu vill följa det, ja jag skall se det, doften av vanilj tränger in under min näsa då jag tänt ett doft ljus *s* doftar ljuvligt i hela huset.......
 
Ja nu får jag sätta fart så jag kommer ut innan det är helt becksvart för jag kan ju inte gå ut med en ficklampa för att se *s*
 
Ha en skön kväll alla goa :)
 
Ses