Lång bad ..

publicerat i allmänt;
 
Dagen har varit så bra, jobbade sen hem o vilade lite fick samtal av fk som gick ok, sen åkte vi ner till Skanör till syrran o svågern fikade o sen badade vi.
 
Det blev ett långbad, jag  var rent skryngklig om fingrarna, som ett russin, vi hade lite vattengympa jag o syrran kändes skönt faktiskt..
 
Sen åkte vi hem gjorde hamburgare o köpte med glass hem, mini magnum. Klockan är lite efter 21 skall se ett avsnitt av mina vänners liv.
 
Sen blir det sängen o det blir skönt ...
 
Kram 

En bättre Juice

publicerat i allmänt;
 
 
Jag dricker normalt inte juicer alls, för det är oftast för mkt socker, men jag hittade denna med endast kh 5,4 per 100ml vilket är ok ändå.
 
God är den oxå men jag dricker bara ibland inte varje dag, fruktköttet gör den fylligare *mums* ..Har nyss ätit frukost när jag kom hem från jobbet jag är trött, sovit dåligt, varmt fast jag hade fläkten.
 
Idag är det skönt ute fast solen är borta är det så varmt, sitter i tel väntar på att komma fram på hm, ca 25 min väntetid * bedrövligt!!!
 
Dem har tagit betalt för en sak jag inte har fått, ja jag kan strunta i 70 kr det är inte mkt men dem kan inte ta betalt o sen inte skicka det, så en ren princip sak för mig.
 
Vad hittar du på med idag?
 
Kram 

Söndag kväll ..

publicerat i allmänt;
 
Då var det söndag kväll & jag har duschat plockat undan och sitter nu i soffan o kopplar av, min hjärna är trött..
 
Maken jobbar natt så jag är ensam hemma, dörrar o fönster öppna, så skönt här hemma nu, jobb i morgon 07.00 även tisdag sen fri 2 dagar.
 
Här satt vi till nästan 23 i går på dotterns balkong så svalt o skönt, grannen kom över med en coctail & det var inte alls dumt..
 
Blir kanske en dag på stranden med maken får se när han vaknar i morgon & om han inte skall jobba extra natten.
 
Hur har din helg varit?
 
Kram