Lite mys innan jobb

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
 
Lite mys innan jobb med tända ljus & en stor kopp kaffe och lugn & ro som det oftast är här hemma, grannarna hörs inte alls det lilla är inget störigt heller. Konstiga drömmar hela natten & det gillar jag inte  för när man vaknar känns det tungt ...
 
Grått i dag igen så fick vi vara nöjda med solen, för ett tag kanske, fast man vet ju aldrig. Maken jobbar extra så det är extra tomt här hemma. Lägenheten känns kall men så är det alltid när man går upp från en varm & skön säng ....
 
11.15 till 21 jobbar jag i dag med 1 timmes rast, och då skall jag på stan med kollegan som har d turen i dag, skall köpa lite rött lack & stift japp vi skall vara fina till jul *s*.
 
Skall även få ihopa en glögg kväll med syster & svåger blivit lite tradition nu ju, Pyssla lite på jobbet oxå,  förbereda lite julbak först ut är lussebullar.
 
Ja så mycket mer än jobb i helgen hinner jag inte med trist men sant ...
 
Hur ser er helg ut?
 
Ses 
 
 

Stjärnan

publicerat i
Stjärnan på plats i går men den åkte ner igen för jag såg att då staken som står på golvet kom på plats blev det för mycket.

Den lilla granen skall oxå upp sen och då blir det ännu mindre plats& jag vill inte ha för mycket saker heller, då tappar det sin charm.

Mannen har fått ett extra pass i morgon så jag får gå upp i tid för att hinna ta bussen till jobbet,men det är lugnt och vad gör det då det händer så sällan.

Lite mys i kväll blir det allt för jag kan sova ut i morgon, matlådor är fixade stod i 2 timmar och fixade det i dag & gott blev det.

Dax att göra ett sista ryck innan jag skall gå hem & det känns så skönt....

Har ni hängt upp stjärnor eller stakar glaskulor ja det finns en massa fina saker så här juletid.

Ha en skön kväll fina ni....

Ses 

Det sa klick

publicerat i Allmänt;
 
Det sa klick när vi såg dessa figurer förra helgen, min syster tyckte dem var söta men ändå nåt verkligt över dem. Stämmer och det var nog det som gör dem speciella. Vi tycker ju olika och så är det, han som har gjort dessa är en konstnär i Belgien som gör skulpturer .....
 
Det var sista ex så det blev ett bättre pris än om han hade haft fler inne, kul att ha något udda men viktigast att man tycker om det man själv köper eller hur.
 
Vaknade tidigt i dag lika bra att gå upp har lite att göra, träning, matlagning, fixa innan jobbet. Börjar 13.30 i dag så det är en stund till. Har pysslat lite i vår nya hylla som är på plats och nu är jag nöjd med som det blev.
 
Fredag & snart helg, hade man ett mån-fred jobb hade man varit super taggad att ha fredagsmys men så är ju inte fallet här hemma. Tänkte så smått köpa hem julklappar som jag vet vad jag skall ha, en köpt redan,sen vet vi vad vi skall köpa till barnbarnen.
 
Skönt när det är gjort för det är mycket det som stressar en att hinna köpa, men jag brukar tänka ut vad jag skall köpa sen bara går jag in & tar det , har varit smidigt varje år. Allt handlar om planering faktiskt.
 
Hur planerar ni inför julklapps köp?
 
Ha en skön fredag alla fina 
 
Ses