Lyxig känsla ..

publicerat i allmänt;
 
Fredag kväll & just ätit och har det allmänt mysigt, dagen har rullat på åkte hem efter jag fikat för jag mådde inte så bra, var våt efter ha gått i regnet och man blir ju kall då.
 
Blev super nöjd med mina fina vita naglar på tårna, sen fikade vi på stan och sen hem, regnet har öst ner precis hela dagen & det är ju så trist.
 
Skönt när jag kom hem så bytte jag om och hoppade ner i soffan och bara kände * åh va skönt * nu blir nästa gång några dagar innan vi reser för dessa håller tills dess.
 
Vad gör ni i kväll då?
 
Kram 

Skönt

publicerat i allmänt;
Fredag & ledig eller jag är faktiskt långledig fram till måndag klockan 07.00 så skönt faktiskt tycker dock schemat är lite sådär för mellan varven är det för mkt jobb o lite fritt & nu kommer mkt fritt och mindre jobb.
 
Hade varit bättre att fördela det när man behöver ledighet efter en jobbhelg tex, men jag frågade chefen om man kunde komma med förslag om bättre schemaläggning & det skall vi titta på efter sommaren.
 
Vi har en bra chef nu & det är jag så glad för. Men nu är det ledighet & jobbet lägger jag på hyllan nu. Skall på pedikyr kl 12.00 samt göra shell naglar på tårna, sen blir det en fika med väninnan.
 
Vi har inte fått in någon tid på 3 veckor nästan, så nu är det dax och en fika på stan en fredag är ju inte fel. Kvällen blir lugn med maken & kanske någon film & mys så klart ..
 
Hur ser din fredag ut?
 
Kram 

Mojitos

publicerat i allmänt;
 
 
En alkofri mojitos är väldigt frisk & god köpte en flaska som är ju mojitos och så i med lime & myntha o is & voala klar! bus enkelt va?
 
Har stått & fixat lite mat och innan dess vilade jag 20 minuter efter jobb, så skönt har städat & fixat så nu kan man njuta av sin ledighet i dagarna 3.
 
Har tid på salongen i morgon vid 12 för att göra pedikyr samt shell naglar på tårna bara, har gjort lite fotfix hemma idag oxå.
 
Händerna o manikyr blir det innan vi reser till Kreta i augusti. Halsen känns bättre, men är ännu snorig men det går väl på rätt hålla alla fall.
 
Vad har ni hittat på i dag? semester?
 
Kram