God morgon ...

publicerat i allmänt;
 
God söndag morgon nja inte riktigt så här trött är jag men jag gillar mina bitmoiji som jag gjort så nära mitt eget utseènde som man kan komma med det man har i arkivet..
 
Super skoj för jag kan byta kläder på henne & olika humör, ja det finns så mycket roligt på nätet i mobilen,söndag morgon och bara få drickakaffe & njuta av att sitta i lugn & ro är så skönt.
 
Man saknar det när man inte har det så ofta då jag bytt 2 pass i förra veckan men nu har jag 2 kvällar framför mig så det är skönt. Blir bara en slapp söndag då jag höll på här hemma i 7 timmar i går dona fixa ändra tvätta städa.
 
Vad skall du hitta på denna söndag?
 
Kram 

Dagen ...

publicerat i allmänt;
 
En alkoholfri mojjitos blev jag bjuden på i går eftersom jag var den som skulle köra hem & jag har inga problem med att köra alls. Maken kom vid 19.00 en aning sent men så är det när man har jobb alla dagar.
 
Jag var trött men fick vila 20 minuter då jag kom hem från jobb sen dusch o fix tog en klänning på mig då vi skulle sitta inne. God mat & sällskap var väl hemma vid 00.00 
 
Maken fick det värre som både druckit o skulle upp 05.00 i morse, jag sov ut & gud så skönt det var. Har ju haft bara morgon jobb hela veckan som gått.
 
Dagen i ära blir det sådant som jag inte orkat med i veckan, tvätt lite fix vattna blommor tvätta sängkläder :) bara lulla runt i min egen takt så skönt.
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 
 
 

Glad midsommar ...

publicerat i allmänt;
 
Jag vill önska er alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR  & hoppas ni har det riktigt bra oavsett var ni befinner er i landet själv jobbar jag till 15.00.
 
Sen åker vi iväg en stund så ta hand om er alla...
 
Kram