En tidig morgon

publicerat i allmänt;

Nu valde jag att ligga kvar, men jag hörde på neder våningen att någon vaknade vid 06.00.

Min tanke var att jag vägrar stiga upp, så pang somnade jag om även det liv där nere. Sov vidare till 09.00 då kom de små upp * mormor****
 Vi mös lite innan vi gick ner och jag gjorde kaffe, så nu är det full rulle här.

Dagen är jag här, sen hämtar maken mig o det blir film i soffan ikväll, sen går jag på mina 2 hemska veckor.

Vad har du för planer denna söndag? 

Kram ❤

Tid ..

publicerat i allmänt;
 
Lördag morgon ingen klocka som väckte mig, men dock en snarkande make *S* men jag fick sova till 10.00 nästan så kan ej klaga även om jag kunde sovit mer.
 
I morgon blir det inte heller sovmorgon då jag skall sova hos barnbarnen, satt inte uppe så länge i går blev väl vid midnatt jag somnade.
 
Tittade på en film som var sådär, men det vet man ju inte innan, dagen ja jag vet inte så mkt om den, men det behövs inte planera för med barnen vet man aldrig vad som händer :) 
 
Hur ser din lördag ut?
 
Kram 💕
 

Fredag

publicerat i allmänt;
 
 
Hamnade i soffan mobilen ringde det var min psykolog som skulle boka in en ny tid med mig, hon ringde på jobb men jag kunde inte prata då.
 
Maken hämtade mig var inom ica maxi sen hem är så trött idag att jobba en morgon en kväll o sen en morgon igen är så slitsamt.
 
Men nu är jag ledig fram till måndag 13.30 så skönt så ikväll blir det slapp i soffan då maken jobbar natt.
 
I morgon åker jag till min yngsta och stannar över natten, skall bli mysigt faktiskt, för jag har jobbat helgerna då hon varit barnledig, men nu vänder det i några veckor igen.
 
Kolla film/tv i kväll bara så skönt ...
 
Vad hittar du på i kväll?
 
Kram 💕