Till er alla

publicerat i allmänt;
 
 
 
Efter alla år som bloggare tycker jag det är lika roligt, inte bara att skriva men oxå att  ni som läser finns därute även om jag inte tjänar pengar på min blogg.
 
Jag har sällan tyckt det är trist eller så utan jag ser fram emot att blogga när jag skall stiga upp på morgonen. Så jag vill passa på att tacka er alla för att ni följer mig & läser det jag skriver.
 
ETT RIKTIGT GOTT NYTT 2018 ÖNSKAR JAG ER ALLA & GÖR ALLT SOM NI TYCKER OM LEV LIVET NU & HÄR & VAR RÄDDA OM ER 
 
Bamse kram till er alla <3
 
 
 
 

Packa ner lite ...

publicerat i allmänt;
 
Satte mig nyss ner & har packat ner lite för i kväll behövs både kuddar myskläder o toa saker, skall ner med cava och lite annat smått & gott, för maken kör direkt till dottern efter jobb så blir det lite fest där hemma.
 
Vi har köpt god mat, dryck ( blir nån cider) är inte sådär för att dricka just idag sen bubbel att skåla i vid tolvslaget. Dusch och sånt skall hinnas med innan jag blir hämtad vid 12.30.
 
Men nästa år kanske det blir att fira i ett annat land? kanske det får vi se ...det finns i min dröm. nu skall jag avnjuta mitt kaffe alla fina.
 
Hur ser din dag/kväll ut?
 
Kram 
 
 

Thriller

publicerat i allmänt;
 
Japp nu har jag bokat biljett till thriller live på Malmö arena med maken har ju hört några som sett denna show och den skall vara fantastisk.
 
Fick rätt bra platser oxå tror vi betalade 1199kr för 2 så det var helt ok, blir lördagen innan jag börjar jobba om allt är ok & denna är bara en gång i Malmö.
 
Tycker det är roligt att hitta på saker oavsett vad, men hans musik har jag alltid älskat. Även maken han är ju en legend så är det bara.
 
2018 skall vi se till att hitta på roliga saker som vi tycker om, ta oss mer tid.
 
Gillar du M.J musik?
 
Kram