Halva dagen

publicerat i allmänt;
 
Åh va härligt efter att jag slutade jobba åkte jag hem, tog en dusch och sen gick vi och handlade, kyckling och lite nyttigt gott till...
 
Satte oss på balkongen och sen fixade jag kaffe & vi har suttit eller jag sen ca 15.15 så ljuvligt, för det var ett tag sedan man kunde sitta o njuta som i dag.
 
Tröttheten gör sig påmind, men hoppas jag kan sova bättre i natt om så av ren utmattning. Inte många knop gjorda annars, en maskin tvätt ...
 
Morgon jobb i morgon igen :) 
 
Kram 

Grönt är skönt

publicerat i allmänt, kläder;
Grönt är skönt denna gröna klänning köpte jag för ett tag sedan har dock inte hunnit använda den för värmen är inte på topp.
 
Men på rean 50 kr som hittat *s* den finns på nätet men där kostar den på rean 99kr vilket oxå är billigt iofs. Egentligen är det nu man skall shoppa för kommande år ..
 
Men bryr man sig om färger o så kanske man inte gör det, eller vissa färger hållar alltid, finns massor av fina fynd på hm.
 
Har du shoppat något fynd?
 
Kram 

Ung i hjärnan ...

publicerat i allmänt, tankar;
 
Alla kommer att bli äldre, dem som redan är äldre vad är äldre? vem bestämmer när man är gammal? för en som är 10år är alla över 20 gamla, så är det ..
 
Men när man passerar 20 och 30 så ser man sällan dem som är äldre och min mamma sa alltid att hjärnan är ännu ung  men jag förstod inte det då för jag var runt 30år ..
 
Men idag gör jag hjärnan är ung, man vill mycket men inte alltid kroppen vill samma och lika länge, ja nu är jag inte såå gammal så kroppen inte vill, men den ändras oavsett man vill eller inte.
 
Lederna ,smärtan kommer med åren, så är det bara, jag har då oturen att ha artros utspritt i kroppen så värmen gör mig gott. Men jag vägrar starka smärtstillande piller.
 
Jag kommer att leva så länge jag kan, jag kommer göra det som faller mig in, jag kommer klä mig som jag vill jag kommer lyssna på dunka dunka så länge jag vill för min hjärna är ung, kroppen ändras men jag kommer fortsätta träna, ta hand om kroppen så den får må bra, så bra det går...
 
Kram å mina söndags tankar <3