Moaaaaa

publicerat i allmänt;
 
 
 
Halloween ja det är väl inget jag varken firar eller pyntar men min äldsta dotter o familj gillar detta och mest barnen och visst är det skoj för deras skull.
 
Men kusligt är det allt, moaaaaaaaa min svärson gör detta hemma och har ju lyckats ganska bra att få till det där lilla extra läskiga tycker jag.
 
Hade ju för nån dag sedan 2 andra bilder oxå från deras hem inne är det spindlar & spindelnät läskiga tavelramar med onda saker som ni ser här på bilden ...
 
Satt i soffan och hade mobilen bredvid mig & från ingenstans satte min radio igång med en grekisk kanal hmm skumt!!
 
Skön kväll till er alla fina*
 
Ses
 

Hjärta ...

publicerat i allmänt;
bild lånad
 
Så fin klänning eller om man vill ha den till tunika i stället det väljer man ju själv, finns även en mössa i samma färg & med ett hjärta på som är super fin.
 
Finns på www.bloomingshop.se där det även finns en massa super fina kläder & annat smått & gott.
 
För visst är det roligt att ha något som inte alla andra har. Framtill är den v ringad och inget tryck på utan enfärgad.
 
Att titta på kläder är alltid skoj och ibland hittar man sidor som man inte annars kanske hittar, man besöker olka bloggar får tips och så.
 
Jag var ute en sväng innan så skönt, tänkte ta mig till apoteket men något sa mig att titta i mobilen ang öppettider. Men det var stängt!! just det lördag ( är öppet annars) men det är ju röd dag i dag.
 
Imorgon blir det kyrkogården för i dag orkar jag inte, och maken slutar tidigare i morgon så det är bättre då.
 
Njut av eftermiddagen alla fina 
 
Ses 
 
 
 
 
 

Jag döljer ....

publicerat i allmänt, hudvård;
 
 
Eucerin coverstick gjorde mig nyfiken, jag använder dusch ojan, samt bodylotion & den fick faktiskt bäst i test i en modetidning. Jag hade innan så torr hud så jag har provat en massa utan att jag blev riktigt bra & mjuk i huden.
 
Men efter 2 veckor med eucerin så blev det stor skillnad i min hud, och efter ha sett att detta stick fanns så ville jag testa, och jag är mkt nöjd. Kan vara svårt ibland att veta vilken färg man skall ha.
 
Men detta stick absorerar efter din egen hudfärg, jag har använt den 2 ggr nu och är super nöjd, köpte den på apotea på nätet, kom dagen efter & gratis frakt så nu har dem extra pris på den endast 92kr.
 
Coverstick behöver man alltid, under ögonen kanske, någon blemma, fläckar, finne ja allt.