Min lilla skruffs

publicerat i allmänt;
 
 
Min lilla skruffs är hemma igen efter 3 dygn på sjukhuset, så har man tagit alla prover & undersökningar som man kan göra och odling som ännu inte är klar.
 
Men dem hittade gaser i tarmarna så vi får se vad som händer framöver. Han kom hem i går och när jag kom till umas så satt denna lilla skruffs i kläder som var för stora och en nål i armen den lilla.
 
Han blev glad som tusan när han såg mormor komma, och vi busade lite och han lyckades charma alla sköterskor som jobbade där ska ni veta.
 
Men väl hemma är han på värsta bushumör med sin bror igen och allt annat är som bortblåst & det är så skönt.
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen fredag

publicerat i allmänt;
Natten var bra men det var väl av ren trötthet som jag sovit så gott, vaknade upp vid 06.00 lika bra att stiga upp för idag är det ju fredag yeeeee
 
Äntligen och maken kommer hem i kväll så skönt har varit 4 tunga dagar med allt som varit. Men nu blir det ljusare på alla håll & kanter, har bara några samtal jag måste ringa innan dagen är över.
 
Mitt kaffe smakar gott idag och fönstret påminner mig om att det är vår på väg för jag slipper frysa direkt när jag öppnar. Solen ser ut att vara på väg fram oxå.
 
Så det blir nog en topen fin fredag & helg 
 
Vad skall du hitta på idag?
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borde vara en rättighet!

publicerat i allmänt;
 
Torsdag morgon och att få sova under nattetid borde varit en rättighet! så kände jag i natt efter ha sovit 2 timmar & vaknar och kan inte somna kommer inte till ro var jag arg för jag var trött trött.
 
Men inget att göra åt lika bra att gå upp har en oro ang den lilla dom har gjort alla prover kollat, galla, blindtarmen, gjort konstrast och hittar inget! kan hända att det kommit in en bakterie eller virus i tarmen dem skall kolla vidare idag.
 
Det gör så ont i mitt mormor hjärta att den lilla som inte är 2 år ens behöver gå genom detta, men bra att det finns så klart ...skall om dem blir kvar försöka ta mig dit alla fall.
 
Tröttheten gör mig flummig i skallen men jag hoppas det blir bättre med tiden och efter ex antal muggar kaffe :) 
 
Kram