Go natt

publicerat i allmänt;
 
 
Tittar in en snabbis så här innan sängdax efter jobb idag åkte jag hem efter jobbet, städade hela hemmet så jag kan njuta av ledigheten i morgon efter jobb.
 
Skulle fikat med en väninna men har ont i halsen o behöver vila ta ett bad, ta bort nagelack på tårna fixa lite nytt så naglarna är fina.
 
Har ju inte hunnit så mkt dessa 2 veckor mest jobb, så skönt med tid i helgen, trist att maken jobbar så jag får me time ..
 
Får ha fredagsmys i morgon kväll, sen blir det 2 långa sovmornar sköööönt
 
Sov gott & god morgon 
 
Kram 
 
 

Filmtips

publicerat i Filmtips;
 
En sämre bild men ändå jag tipsar denna veckan om en underbar serie på svt play ,om familjen Durells äventyrliga färdfrån 1930 talets grå England.
 
Till ett nytt liv i det soliga Grekland på Korfu, en mamma som har 4 barn i olika åldrar som ser fram emot ett liv med sol & värme och på vägen händer allt från romatik äventyr ovännskap.
 
En enkel serie i 3 säsonger tror jag det är, allt i denna serien, passar så väl att se i vårt gråa vinter väder ..man blir glad, man skrattar, man njuter av dess natur.
 
Får 5/5 en serie jag bara älskar älskar 
 
Kram 

Mr & mrs

publicerat i allmänt;
 
 
 
Sist vi var ute då vi hämtade min klocka så gick vi in på en affär där hade de rea och massa fina saker, vi fastnade för dessa muggarna och mr & mrs passar oss väl..
 
Tänkte vi skall ha dom på helgen när man sitter länge och myser med sitt kaffe till morgon tvn och läser tidningen.
 
Eller varm choklad kan man  ha men kaffe är prio ett. Jag älskar muggar men har inte så mkt plats i skåpen så jag väljer med omsorg.
 
Har du nån favorit mugg?
 
Kram