MINI

publicerat i allmänt;

I går så köpte maken mini semlor som jag skulle ha med mig på jobbet idag och små var dom.


Så 07.30 satt vi på jobbet med kaffe o semla tur att det var en mini. 

Skönt att vara ledig i morgon blir faktiskt träning är det tänkt om jag inte måste ringa vc för mina äggledare gör ont igen.

Men jag har det bra o hoppas ni har detsamma❤

Kram å fin dag 


Resmål & drömmar

publicerat i allmänt;
 
Semester & allt som tillhör är ju så underbart det märks att det börjar bli sug i resetarmen här och jag suger i mig allt om resor & sol och värme ..
 
Resemagasin köper jag och läser & inspireras av bilder och det finns massor av resmål jag eller vi skulle vilja uppleva.
 
Just resemagasin sparar jag för det kan ju hända att man vill resa och då finns det mssaor av tips i dessa tidningarna. Har en hel hög i skåpet ...
 
Här bilder från Kreta och visst blir man sugen på att vistas i värmen & solen och att kunna sitta ute hela kvällen utan att frysa ihjäl.
 
Har du några resmål du gärna vill besöka?
 
Kram 

Salt & kokos...

publicerat i allmänt;
 
Ja då var jag hemma efter både jobb & psykologen som är riktigt skönt att prata av sig hos även om man inte har problem, för vi pratar ju inte bara om min utbrändhet utan allt möjligt & det är jätte skönt.
 
Har gjort matlådor åt maken & blev sugen på något till kaffet sen, men inget som är för sött så gjorde typ lchf men hade i lite glutenfri havregryn ändå som utfyllnad av det jag hade hemma.
 
Rullade sen i lakrits och kokos ser väl smarrigt ut va? blev ingen träning för jag var hemma så sent och jag är trött i dag så tar en vilostund ( låter trist) men jag behöver det ..
 
Annars händer det inte så mkt mer under dagen men jag är mer än nöjd :) 
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram <3