Många år sedan

publicerat i Allmänt;
 
 
Köpenhamns tivoli ja dit skall jag om mindre än 1 timme då bär det av, inget alls planerat men fick sms av min dotter igår att dom skulle dit, så jag skojade och sa att jag kunde åka med då mannen min jobbar hela söndagen.
 
Ja sa hon va kul ops, jag skickade igen och sa att jag bara skojat & mina planer var att ta hand om mig själv, pedikyr, gymma, se film, blogga & vila mig inför veckans jobb.
 
Efter övertalning övervägde jag att följa med, barnbarnen ville också ha mormor med, så det blir så nu.Lite trist väder bara men får ju hoppas att det blir lite bättre. Dom tar bilen över bron så jag hänger på bara.
 
Har ju lite danska pengar kvar sen vi var på zoo, så det får räcka skall ju inte äta bara precis *S* sen är det skönt för jag jobbar kväll imorgon.
 
Dom har redan köpt åkband till oss och jag tror inte jag har åkt karuseller på minst 20år alla fall ....ja ja vi får se hur det blir med den biten, men svärsonen är bra på övertalning så jag kommer säkert att åka mer än en om jag känner honom rätt.
 
Fortsättning följer om jag inte slungas ut ur någon hemsk karusell & råkar hamna i soliga breddgrader ;) för då stannar jag där tills vi åker till Naxos, bara så ni vet om bloggen inte uppdateras.
 
Ha en skön söndag alla goa
 
Ses
 
 
 

Härliga lördag

publicerat i Allmänt;
 
 
           
 
 
Här bjuder jag på lite bilder från vår dag i  Köpenhamn på zoo & vi hade ju tur med vädret för regnet öste ner här hemma men inte i DK.
 
Lördag idag & det är skönt snart skall mannen köra iväg sen skall vi ta en sväng på stan & hitta 2 pikè till mannen  och en fika blir det väl också. Trodde ju att det skulle bli fint väder men inte det, regnet har anfallit oss.
 
Just nu är det uppehåll men det vet man aldrig hur länge det kan vara, somnade gott igår utan att hinna läsa tidningen, slocknade innan, då är man trött.
 
Har suttit & tittat efter resa i februari/mars jag är så sugen på att ta 1 vecka då på ett 4 stjärnigt hotell med gym & havet som granne, skall flirta med mannen & hoppas vi kommer iväg då, men det tror jag nog.
 
Blir snart gymmet för mig, hade ju velat ta en pw men vädret är trist så jag väljer gymmet idag istället. Ikväll blir det lördagsmys för jag sparade det till idag, för jag visste att jag skulle vara super trött igår.
 
Hur ser er lördag ut? har ni börjat semestern?
 
Ses

Spik

publicerat i Allmänt;
 
Kolla in min grimas så tuff var jag då jag fick spik nr 1 för idag var jag & mannen & hans son och spelade minigolf & det var trevligt ,även om jag var trött efter enbart 2 lediga dagar av 12 + ett dubbelpass i onsdags.
 
Tränat & jobbat och sovit har varit prio i dessa dagar, men vi var ju på zoo i tisdags & det var jätte trevligt, slapp regnet som vi möttes av då vi kom hem i Malmö. Tacksamma för det, tog en massa fina bilder ( tycker jag) som jag skall bjuda på i helgen.
 
Idag har vi ätit taco smaskigt, träningen har jag vilat från denna fredag som jag slutade 14.30 och är nu ledig fram tills måndag kl 15.00.
 
Mannens son åker hem imorgon så snabbt gick denna veckan, han skall köras till Sturups flygplats på morgonen och jag kommer garanterat att sova länge efter massa 05.45 mornar.
 
Skall träna imorgon eller en pw beroende på vädret som alltid, dagen i ära är inget bestämt mer än att vi skall ta hand om varandra och det har det inte blivit så mycket av denna vecka.
 
Hoppas ni får en skön helg & kväll alla goa
 
Ses