Grova skor i höst ....

publicerat i allmänt;
 
 
 
 
Har tänkt på att jag ville ha en grövre höst sko som passar till jeans och ja det mesta och hittade denna på ellos jag gillar den och jag har beställt dom fick dessutom 40% rabatt så ett bra kap och dom är i skinn.
 
Jag gillar ju olika modeller och kör gärna på det, sen är svart alltid ok samt skinn blir ju bara bättre med tiden, så jag ser fram emot att få använda dom.
 
Är ju ingen shopping typ denna sida av året, men dock blir det jacka och skor/boots men inte så mkt kläder men nu har jag klickat hem dom & är glad för det ..
 
Kram 

Som bortblåst

publicerat i allmänt;
 
Jag hade ont i kroppen i går sen kom febern hade 38,5 och jag var helt utslagen pratade rappakalja sa mannen, frossan var enorm så jag låg under en filt plus värmefilten, sen tog jag 2 alvedon. 
 
Natten var helt ok och idag är det som bortblåst, min ena dotter hade samma, feber 1 dag och så även barnbarnet som jag träffat så har väl fått det där genom. Men jag blev orolig pga min op att det hade med det att göra.
 
Men nu mår jag bra :) kroppen är underlig ha ha sitter med mitt kaffe & tv4 morgon vilket är ett cozy moments så jag tände mitt Maja ljus. 
 
Dagen går i lugnt tecken & det är det jag behöver....
 
Hur ser din måndag ut?
 
Kram 

Hög temp

publicerat i allmänt;

Ligger under värmefilten fryser ont i hela kroppen, inte ens Alvedon hjälper mig att ta ner febern efter 1 timme med Alvedon har jag ännu 38.5

Helt borta så återkommer när orken kommer tillbaka & hoppas snart ...

Kram ❤❤