Solstolen

publicerat i Allmänt;
 
Bloggar från datorn i dag men den lever lite av sitt eget liv, får hoppas den håller ett tag till ändå för jag har ingen lust att köpa en ny just nu. Köpte  en solstol till balkongen just för att bara ligga och relaxa i när man känner för det.
 
Denna modellen är super skön, kudden gör den ju inte sämre precis, trött som jag vet inte är jag i dag efter 3 tidiga mornar & lång helg, jobbar ju fler timmar än heltid då. Även om jag jobbar 86% bara så känns det som 110%.
 
Mannen är i duschen och jag har lust att gå ner på vanna beach för att ta ett glas rosè och kanske en bakpotatis eller nåt lätt att äta, har ätit dåligt i dagarna 3 nu.
 
Ja då var Grekland ute ur vm synd men så är spelet, håller nu på Brasilien :) har ringt en sjukgymnast för en tid med mitt knä, men finns inga tider nu, jag vill kolla upp knät innan semestern. Men lite folk överallt under sommaren verkar det som.
 
Ger mig inte skall ringa i morgon igen, och hoppas å en tid en akut tid om man lyckas. Ja det känns som jag inte hinner ett dugg bara jobba, sova, inget socialt alls, hinner inte med det jag vill.
 
Hoppas det blir bättre snart, för jag vill oxå njuta av sommaren fast jag valt att ha sen semester. Får göra kul saker när vi är tillsammans.
 
 
Hoppas ni har det gott i sommarvärmen alla fina
 
Ses :) 

Sommar sol

publicerat i Allmänt;


Klockan ringde i morse och jag var trött som tusan, men bara att stiga upp & ont mellan tårna sen i går.

Såg att jag av mina nya birkis fått stora blåsor mellan tårna och sen hade skinnet ramlat av och det ömmar.

Jobbar men har rast nu och ser att det totalt öser ner och tur att man är inne alla fall.

Någon timme till sen hem och duscha sen vila lite för jag skall se matchen i kväll Grekland.

Hoppas ni har en skön söndag och slipper regnet.

Ses

Jag & leopard

publicerat i Allmänt;


Lördagen har varit jobb sen hem och fixade mig och vi cyklade ut o ner i hamnen tog en fika och njöt i solen.

Får passa på för i morgon skall det bli sämre, nu kollar jag matchen på SVT. Mannen har lagat mat och låtit mig sitta o ta det lugnt.

Bloggar från mobilen för datorn är kinkig i dag, så vad gör man? Jätte skönt att sitta i solen och prata o njuta av havet. Nu är jag bara så trött och tacksam för att bara ta det lugnt.

Hoppas ni har en skön lördag jag kan inte besöka er i dag för jag kan inte hitta er via mobilen. ..

Men önskar er en skön kväll...

Ses