Regnbågsros

publicerat i Allmänt;
 
 
Morgonen har börjat för mig & det gjorde den för en stund sedan, sov till 08.30 rätt skönt även om jag hade velat sova lite längre idag. Arbetet utanför störde i morse banka banka så inte så mycket att göra, det sa att det skulle vara klart till skolavslutningen, men det är redan för sent!
 
Dom tar väl sin egen takt nu, igår var vi hos dottern med familj blev bjudna på grillat & trevligt sällskap, även den yngsta dottern kom dit med lille , som hade lyckats somna i bilen, men vaknade igen då dom kom.
 
Jag hade köpt med mig en ros & den ser ni på bilden här & den heter regnbågsros, det har jag aldrig sett förr, hur dom gör dom har jag ingen aning om, men vacker är den alla fall ......
 
Åt bla tzaziki & det luktas idag kan jag lova, men det bjuder jag på ;) gott med vitlök, ja jobb idag kl 14.00 & idag är det 8 arbetsdagar kvar innan semestern :) :)
 
Regnet har kommit till Malmö & det öser ner här men det hindrar inte sommarlov att dra till sig en massa barn kullen är full & ljudet av lek hörs hit....
 
Önskar er en skön dag ta hand om er ...
 
 
Ses
 
 
 
 
 

Så snygga

publicerat i Allmänt;
 
 
Fick syn på dessa otroligt snygga nike skorna som jag bara vill ha, men dom har inte ens kommit ut på marknaden ännu, priset ligger runt 1600kr & det är för löpning & pw dom lär vara tyngdlösa nästan.
 
Som en strumpa ser det ut som så dom skall jag prova om dom kommer hit till Sverige, ja en jobb dag mindre & jag är slut för idag känner jag, en dag så full av jobb så jag vet knappt.
 
Men skall snart byta om och gå ut på en pw på ca 45 min skall ringa dottern sen kanske vi tar en sväng dit i dag, alla fönster & dörrar öppna här hemma men ändå så kvavt här inne, men när man är hemma kan man ju ta en kall dusch om man vill.
 
Mannen min jobbar men slutar vid 16.30 så därför tänkte jag ta min motion innan han kommer hem, sen vill man ju ha det gott & kanske åka iväg ut eller nåt.
 
Var ju på vanna beach igår kväll fram till 21,30 sen blev det inte mkt mer, strö kollade tv bara utan att bli ett dugg vettigare än innan jag började titta på den.
 
Hur har ni det denna ljuva sommardag?
 
Ses
 
 

Söndag

publicerat i Allmänt;
         
 
Söndag morgon & vakande tidigt igen, mannen jobbade ju extra i natt så jag vaknade då han kom hem sen hade jag svårt att somna om utan gick upp fixade kaffe, sitter här med öppna dörrar & fönster och låter luften strömma in.
 
Det viner i fönstret för att det blåser ute men så skönt det är när man känner den ljumma vinden sveper förbi  ryggen här jag sitter. Var en sväng på stan för nån dag sedan & köpte dessa söta armband, ordspråks armband som dom kallas.
 
Belive är då korset & dom små bollarna med stenar är då live and learn köpte dom mest för som var söta, 20kr st så dom håller väl över sommaren. Ja dagen består av jobb men innan dess hinner jag med träning & lite annat, 16.00 är det jobb dags.
 
Vil ni ha hållbart nagellack? då skall ni hålla utkik efter ett inlägg som kommer snart, kommer att berätta  vad  jag köpt & så bra det är.
 
Önskar er en skön söndag ...
 
Ses