Lusse lelle lusse lelle

publicerat i Allmänt;
 
 
Helgen som var jobbade mannen & jag var ledig så i söndags kom min dotter & hämtade mig då jag inte hade bilen, så åkte vi hem till dem.
 
Bestämde oss för att baka lussebullar jag & Flis för lille Milton ville inte vara med att baka så vi klarade oss själv med lite skoj & massa rullande så blev det underbart goda bullar, vi åt en massa när dom var klara.
 
Tända ljus & bara mös med barnbarnen & dottern & svärsonen så klart, alltid roligt att ses för vi har det mysigt när vi ses, även om det inte blir så ofta som jag hade önskat för vi jobbar, och jobben är inga månd-fred jobb heller.
 
Viktigast är att ha det bra när man ses, själv var jag & mannen hos min lilla mamma i går med en mini gran & små ljus i den,som hon tyckte om, fikade med lussebullar & choklad till lilla mamsen.
 
Hon sa att hon längtar till julen & vissa saker kommer hon ihåg medan vissa inte alls finns kvar. Ja man blir ju tårögd ibland för man vet aldrig hur framtiden blir. Även om man är frisk  idag så skall man alltid ta hand om varandra.
 
Nu har jag städat så gott det går i röran här, tvättar för fullt för att få undan det som ligger, ikväll blir det räkor för vi åt pizza i går & jag har tränat i dag så jag mår bra för det:)
 
Snart in & ta en dusch sen blir det ikea när min älskade kommer, skall köpa ljus & lämna tillbaka en sak som vi inte skall behålla.
 
Ha det gott & ta hand om er alla fina                                        
 
 
 
Ses
 
 
 

Vem skall flytta då?

publicerat i Allmänt;
 
 
Att flytta är ju inte det enklaste och roligaste heller, visst är det kul med att komma till något bättre än det man kanske har, men just alla lyft.
 
Jag har lagt in om 2 dagar semester  när vi flyttar men det ser i dags läget dåligt ut att få ledigt, då chefen sa att fler har sökt ledigt! jag kan då tillägga att jag aldrig tagit semester varken julen eller nyår så jag kan tycka att jag skall få ledigt.
 
För vem skall annars flytta? skall min man själv göra allt? ja min bror kommer säkert att hjälpa till men han skall oxå flytta samma dag. 
 
Ja jag skall se det positivt att jag nog får ledigt, då vi inte får nycklarna från 12.00 och jag jobbar 14.15, så ni förstår ju själv.
 
Ja ja i dag är det fredag & jag är ledig men dock jobb i helgen 6.45 imorgon till 16.00 sen sönd 12-21.45 men denna helg slipper jag d turen alla fall.
 
Söndag blir nog att möta mannen på min rast & ta en sväng på skylt söndag och ta lite glögg & få lite jul känsla om man har tur. 
 
Vad skall ni hitta på idag?
 
Ses

Slängda

publicerat i Allmänt;
 
 
Onsdag morgon & kaffet smakar bra & allt är i sin ordning ja att denna gran pryder mitt inlägg gör den för att jag tycker den är väldigt söt, med ledljus.
 
Fötterna hittades aldrig & mannen konstaterade att han råkat slänga dom, för att ha hittat dom under året & inte visst vad det har varit och på så sätt slängt dom.
 
Ja kanske kan han fixa nya av någon han känner på jobbet, kan ju hoppas för det var en dyrare stake som skulle hålla många år till.
 
Ja nu pryder en stjärna sovrums fönstret & det får duga eftersom vi skall flytta ju. Jobb 13.00 idag igen sen morgon i morgon & en jobb helg...
 
Planerar på julbak då vi skall ha en glöggkväll med syrran & hennes man så jag skall ju baka lite då, brukar göra pepparks  hjärtan med hål i sen ha röd rosett i & dekorera med namn, lussebullar, kolakakor & lite annat smått & gott.
 
Mjuk pepparkaka muffins med frosting & strössel, och mögelos har vi & julmusik, tända ljus så stämningen infinner sig på riktigt.
 
Skylt söndag är det ju den 1/12 & då jobbar jag men skall nog ge mig ut med mannen på min rast, för att ta lite glögg & få en gnutta julkänsla.
 
Har du julkänsla?
 
Ses