Pengar & smoothie

publicerat i allmänt;
 
Hej hopp på er där ute, nu är jag hemma och har det rätt så bra, sitter i soffan och har för en stund sedan gjort mig en smoothie på rysk yogurt och jordgubbar för där blev en del kvar sen i går ....lika bra att använda dom innan dom möglar.
 
Maken hämtade mig efter jobbet och hade en sak till mig, vad ja det berättar jag sedan, blev jätte glad & han visste att jag tittat på det innan. En liten kompensation för att han jobbat så mkt & att jag inte säger så mkt om det utan han får själv känna vad han orkar.
 
Finns ju ett mål med att spara och pengar behövs hela tiden, pengar gör en inte lycklig men dom ger en frihet att kunna göra saker ...att ha en buffert är viktigt tycker vi. Om man har råd och det är inte alla som har det men man kan spara 100kr bättre än inget alls.
 
Idag fyller min lillebror år & inte bara år utan 50 år så jämt dock jobbar han och kunde inte fira denna dag, sånt väljer man själv vissa vill ha nåt vissa inget så är det ...
 
 
Har du en buffert? är det viktigt att spara tycker du?
 
Kram å fin kväll 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filmtips ....

publicerat i Filmtips;
Lånad bild från nätet 
 
Denna underbara filmen gick på tv4 i går men jag har sett den ex antal ggr och blir lika berörd varje gång, en underbar film på alla vis. Dock väldigt lång men det känns inte alls.
 
Har du inte sett den så se den, du kommer inte att ångra dig jag lover. Detta inlägget är tidsinställt så jag tittade på den ännu en gång. Suttit och målat mina naglar & innan dess gjorde jag kropps peeling...
 
Sen smörjde jag in mig & det var så härligt, slipade fötter så man känner sig som ny :) sommar tid blir det inte så mkt film men det händer absolut.
 
Har du sett denna filmen?  vad tyckte du?
 
Kram 

Här bjuder jag .....

publicerat i Grekland, Resa;
 
 
 
Härliga Grekland här bjuder jag på några bilder för jag känner att efter regnet så kan man få lite söder ut :) japp då var det klart hos tandläkaren och kalaset slutade idag på 1800 kr dock är jag klar & inga hål bara en liten plomb som lossant som jag inte ens märkt.
 
Slipade lite på den tand kanten som jag gick dit för och nu är jag klar där tjohoo bara tandhygienisten kvar den 13 juli och det ligger runt 1000kr sen är det ett 1/2 år till nästa tid. Inget roligt alls att lägga pengar på men ett måste i min värld.
 
Nu kom solen och jag är en aning trötter men skall ta en dusch  när maken åkt iväg sen fila fötter och fixa för jobb i morgon. Sen efter jobb i morgon skall jag fika på stan med en väninna som jag inte har kvar på jobbet tyvär.
 
Nu skall jag sätta mig först en stund på balkongen och lapa lite sol ha ha ha njut av mina bilder och dröm er bort en stund *S*
 
Kram & fin kväll