Härlig söndag

publicerat i Allmänt;
 
Härlig söndag med sol & nu ledighet efter ha varit på jobbet sen 06.30, ja det var bara jag som kom på rapporten sen droppade dom in en efter en.
 
Någon hade glömt sommartid men det var nog bara en tror jag, dagen har rullat på & äntligen hemma i sköna hemmet, just tagit mig en dusch & sinnet vill gå ut på promenad, men kropp & fötter säger vila.
 
Jag tar ett klokt beslut jag lyssnar på  kroppen, har sprunget precis hela dagen idag, så det får bli soffan, sol kommer fler gånger, men mina fötter skall jobba några dagar till.
 
Ja nu ser jag fram emot ljusa kvällar så mysigt eller hur! mannen har varit ledig idag så han har tvättat alla fönster utom sovrummet, det hann han inte.
 
Men det tar vi i dagarna, så rent & fint kan se ut och det är klart, duktiga älsklingen, mat har han förbrett och nu kokar jag pasta.
 
Blir film ikväll tror det blir BLONDIE med Carolina Gynning om mannen gå med på det, men det ror jag han gör. I morgon börjar jag 06.45 och vi inviger vår stämpelklocka på jobbet så det gäller att inte glömma att stämpla både in & ut...
 
Har ni haft en skön söndag?
 
Ses
 
 
 
 

Det är över nu ....

publicerat i Allmänt;
Påsken är över för min del även om den inte är det enligt kalendern, vi har haft det mysigt & trevligt med många skratt jag & min älskade och min lillebror.....
 
Vi har ju ätit gott & tittat på gamla bilder från släktforskning rätt kul ett tag sen blev jag trött i ögonen & lillebror skulle bege sig hemåt. Jag skall upp 06.10 men det blir ju egentligen 05.10 :( då  klockan vrids fram 1 timme.
 
Det kommer ju att vara riktigt skönt på kvällen då dom kommer att vara ljusa längre, kanske hinner vi med en film ikväll hade jag hoppats.
 
Fick ett par snygga brallor i grönt & en t shirt i våriga färger av min älskade man i påsk present, blev inte alls så mycket mat som jag trodde magen sa ifrån efter en stund.
 
Lite sill och ägg, köttbullar prinskorvar sen började det säga stopp. Skönt med en lugn & skön lördag utan en massa måsten ....
 
För mig är det en vanlig söndag i morgon och synd att jobba för mannen kommer att ligga kvar & sova när han lämnat av mig, underbara han som gör det.
 
Har ni haft en mysig kväll?
 
Ses
 
 
 
 
 
 

Påskafton

publicerat i Allmänt;
Påskafton & här sitter jag vid datorn och dricker mitt älskade morgon kaffe som har en viktig betydelse i mitt liv, för att jag skall må bra resten av dagen & börja i lugn och ro.
 
Mannen låter jag sova lite till för jag är alltid uppe först här hemma, idag skall vi ha min lillebror på besök & påskmiddag, i all enkelhet.
 
Skall jobba 6.45 i morgon och klockan skall ställas om till sommartid, det får inte glömmas. Skall i väg & köpa present till lilla mamma som fyller 81 år den 2 april.
 
Hoppas min semester ans går genom den dagen annars har jag inte en chans att komma dit, utan får bli en annan dag då. Men jag tror att jag får ledigt ...
 
Det närmar sig även för mig & min 50 årsdag skall handla hem & göra smörgåstårtor köpa hem vin & lite gott, blir familjen & några vänner som jag vet kommer.
 
På min riktiga dag skall jag vara med mannen vi skall på spa & ut & äta och bara ha det mysigt, så kalaset blir dagen innan, för det passar dom andra med jobb och så.
 
Hur firar ni påskafton idag då?
 
Ses