Inga problem alls ...

publicerat i allmänt;
 
Min väska hade kommit så jag bestämde mig för att gå och hämta ut den, ja den väskan jag hade i inlägget här om dagen i svart guess, hittade den på en annan sida för 600kr mindre så jag slog till..
 
Kom i dag så jag hämtade den & handlade lite sånt jag slipper slita med att bära, på väg hem kände jag för att ta en latte jag är ledig & då är det mysigt att göra nåt för en själv.
 
Gick in på Wayns coffe tog en latte satte mig vid fönstret kollade min mobil, ja jag har inga problem alls att umgås med mig själv faktiskt, surfade runt men ändå satt det folk runt liksom.
 
Fikar du själv ibland?
 
Kram 

Jag flyttar ...

publicerat i allmänt;
 
Ja jag ligger ju på denna divanen men när jag inte jobbar morgon så flyttar jag in i sovrummet & lägger mig där som jag gjorde idag tex, jag gick in vid 07.00 steg upp nu 10.45
 
Det var skönt att få sova, men det mysigaste i dag var när dem små kom till mig i soffan & kröp ner under mitt täcke. Den minsta är så rolig han sa till mig, * mormor jag kan stanna hemma o mysa med dig..
 
Jag blev full i skratt asså så härlig den lilla skruffsen. Ja här sitter jag & dricker och njuter av mitt kaffe som ni vet jag tycker är en lyx att få sitta & bara vara..
 
Dagen är inget planerat men jag funderar på att bara gå ut en sväng, har bara ledigt i dag sen på det igen 3 dagar. Så det kan va skönt att göra inget alls.
 
Hur ser din tisdag ut?
 
Kram 

Måndag

publicerat i allmänt;
lånad bild
 
Måndag och äntligen hemma efter en låång helg känns det som, gick av idag 14.30 och då jag varit inne så mkt i helgen knde jag för att ta en promenad hem.
 
Ångrar mig att jag inte tog en mössa med mig för kallt var det blåste så jag kände som om mina öron försvann, ont gjorde det när det blåste så kallt.
 
Men nu har jag tagit en skön dusch förberett mat och idag kommer dottern o mina små barnbarn hit, vi har saknat dem små. Även om jag får ligga på soffan, men nu har vi ett datum som gäller och dem får sin lägenhet.
 
Skall kika in till er & se vad som hänt för det har inte funnits tid eller ork till det i helgen ...
 
Har din måndag varit bra?
 
Kram