Paddla kanot...

publicerat i allmänt;

Dagen har varit underbar på alla vis, stranden lämnade vi ca 17.30 idag o har fått oss många  skratt har aldrig paddlat kanot men det var jätte skoj.

På stranden kom det ner ett par som helt ogenerat tog av sig allt på kroppen, detta är ju inte ok i en by som detta, grekerna som kom ner sen fick sig många skratt.

Svärmor gjorde grekisk sallad, tsaziki sen köpte vi färdiga spätt souvlaki i byn, åt på terassen o njuter nu efter med en kopp kaffe. 

Näst sista dagen imorgon sen hem men vi har o har haft det helt underbart här så inget att klaga på alls..

Kram 💙🇬🇷

Inga ord,inga bilder

publicerat i allmänt;

Ja sim rubriken säger så inga ord, inga bilder kan förmedla det jag upplevt o känner inför staden Athen jag hade aldrig trott att jag kunde känna så för en sådan storstad som jag gör.

1 dag var för lite men nästa gång blir det fler dagar, pulsen allt ( inte fattigdomen) men den finns överallt, droppen var att se dem små barnen som låg utslagna i moderns famn, mannen som var gammal låg i trasiga skor,kläder sov på trappan, smutsiga hundar,katter mfl men maken sa du kan inte hjälpa alla, jag VET det men det berör mig enormt. 

Hade jag levt ensam hade jag nog jobbat ideelt o gjort allt för att hjälpa på bästa sätt, hittat lösningar, ja så klart inte för alla men kan man hjälpa någon så.

Men i det hela just love it, nu kom vi upp på torget mitt i demostrationen där hände det saker,det tar vi i ett annat inlägg.

Njut i värmen alla fina ☀️

Kram 💙

Mitt på...

publicerat i allmänt;

Jag kan omöjligt beskriva det jag upplevt idag kan jag säga varken ord eller foto kan jämföras.

Det var inte så svårt som vi trodde att ta iss till Aten först buss från svätmor, sen tåg sen metro o hamnade mitt i Aten nästan, inte alls låmgt att gå till acropolis o sen hotellet..men hittade en kortare väg sen så bara igår nästan 25.000 steg.

Gick hem sent från plaka där vi var 2 ggr igår o kände inte alls oro eller nåt faktiskt, hotellet  såg sådär ut från gatan, men det var frächt hade ac,tv,kyl o viltigast extremt sköna sängar, hade kunnat sova där 1 vecka till...Aten kommer vi helt säkert att besöka igen.

Nu är jag på bussen på väg hem till svärmor ska snabbt byta om sen ner o bada lite innan byn ikväll..

Vad händet hos dig?

Kram ☀️🇬🇷