Fuktigt ...

publicerat i allmänt;

Efter ha ätit en god middag så när vi var klara gav vi oss ner i byn, regnet kom men det var 25 grader så vad gjorde det.

Vi gick till den baren där vi varit mkt förr men vi blev fulla av skratt när det bara vat vi där, då visade det sig att dem öppnat idag, inte konstigt då, ett glas rose för mig o öl till maken.

Härligt att umgås utan tv,mobil ( jo jag fotar med den) men inte annars.Här är inga turister ..

Kram * kalo vradi* trevlig kväll betyder det 💙

Njutbart till 100%

publicerat i allmänt;

Åkte ju iväg till byn för att handla hem lite som vi ville ha, frukt, ost,grekisk yogert mm men man ser även att priserna är mkt högre nu ...

Kan tänka mig dem som bor här tjänar väldigt lite pensionen skall vi inte ens prata om. Men vi kom ner tull havet fick låna 2 solsängar så vi hade det rätt bra.

Nu sitter jag på trappan  svärmor gör sallad till mousakan o tzasiki mums , sen blir det dusch o vi kör ut lite, kan bli lite regn men vet inte, över 30 grader så vad gör lite regn? 

Ha en skön eftermiddag ☀️

Kram ❤

Här sitter jag ..

publicerat i Grekland, Grekland;


Jag kan väl inte säga att jag sovit 100% bra men ok allafall, kom i säng vid 00.45 somnade väl rätt så direkt.

Vaknade av att tuppen gol vid 03.30 men det är mysigt då vet man att man är i Grekland, sen var svärmor uppe vid 6 och hon smyger inte med vad hon gör i köket kan jag lova 😁

Men klockan är 1 timme före här så nu sitter jag här ute o intar mitt morgon kaffe, maken är inne samtalar med sin moder. Fåglarna kvittrar i kapp här..

Snart skall vi iväg och handla hem lite sånt vi vill ha, sen stranden o ikvällen  blir det nog favorit baren * enzo* får se 

Kalimer * god morgon* 

Kram 💙☀️