2019

publicerat i allmänt;
 
Då vill jag börja med att tacka alla som läser & följer min blogg för hela årets läsning och kommentarer, kommentarer är ju så roligt att få man känner att det man skriver uppmärksammas.
 
Ett klick på hjärtat att man gillat det man läst är oxå uppskattas, men alla gör som de vill, bara läsa och inte mer är oxå helt ok.
 
Åh det nya året som kommer hoppas jag få behålla hälsan, att familjen håller samman, och alla får vara friska. Lycka är att få må bra, ta hand om varandra i familjen.
 
Livet rusar & tiden går ju äldre man blir ju fortare går det känns det som. Skall shoppa mindre, spara mer till resor. Tänka 3-4 ggr om jag verkligen behöver varan eller bara vill ha.
 
Mer fokus på hälsan & kvalitèts tid med maken när vi är lediga tillsammans. För ibland låter man tröttheten ta över & det är ok när det gäller min utmattning, men inte annars.
 
Min vill lista 2019:
 
1. Ta in en ny träning, träna mer kontinuerligt. 
 
2. Äta bra.
 
3. Ha bra sov tider.
 
4. Vistas mer i naturen.
 
5. Shoppa mindre.
 
6. Spara mer & resa 3ggr om året 
 
7. Läsa mer.
 
8. Gå på massage när jag behöver det.
 
9. Ha me time 1 gång i veckan.
 
10. Stänga mobilen när jag behöver lugn o ro.
 
11. Undvika godis. ( redan gjort sista 2 mån) 
 
Gör gärna en lista du med :) 
 
Kram & GOTT SLUT PÅ 2018 & ETT GOTT NYTT 2019 
 

Sista dan ...

publicerat i allmänt;
 
Ja då var vi inne på årets sista dag, det betyder nog olika för oss alla vissa önskar nåt vissa inte men oavsett är det sista dagen.
 
Jag har väl nån liten önskan och löfte till mig själv så det stannar inom mig men skall ta tag i hälsan o som sagt säga nej när det inte känns bra.
 
Jag gör det redan men man kan alltid bli bättre, sen få in en bättre rutin på träning, även om det tar emot ibland pga orken.
 
Men idag ja då blir det en promenad, handla hem, spela bingolotto ( låter nog trist) men äta gott, dricka bubbel vid tolv slaget...
 
Orken finns inte till mer & jag har inte så stort behov av annat heller är fullt nöjd med att få tid med maken, har ju inte träffats på 4 dagar nu ...
 
Nu avnjuter jag av kaffet o tv4 en mysig morgon i min stil ...
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 

Tager vad man haver ..

publicerat i allmänt;
 
 
Klockan passerade 13 jag tänkte får se vad som finns så slår jag i hopa en tårta till di gamle, de gillar att äta hembakat & det är ju godast faktiskt.
 
Hade kristyr och lite blåbär o annat smått när botten hade svalnat dekorerade jag den, och visst blev det uppskattat.
 
Hemma 21.30 rätt trött i kroppen efter jobb helgen som gått men nu 2 dagar ledig o det innebär vila för min del.
 
Nu koppla av lite innan sängen ...
 
Hoppas er helg varit bra ..
 
Kram