Plock & plock

publicerat i Allmänt;
Hittade dessa fräcka tidningshållare ovanliga men oxå väldigt dyra tycker jag snarare ca 2700kr ja allt är ju realistiskt för vad man vill ge för diverse saker till hemmet.
 
Var på frukost & hela vägen dit fick jag kämpa i motvind, usch va trist men det var en god frukost vill jag lova, samtalade lite om allt och lämnade jobbet efter ca 1,5 timma, lagom var det.
 
Blev efter en stund dålig i magen & fick magknip, ja min mage är van vid det jag äter & när jag sen äter annat så reagerar magen oftast. Men kom hem & har bara slappat lite och diskat lite småsaker som jag packat ner, skönt när allt är rent & snyggt när man skall sätta det på plats....
 
Väntar på mannen så vi kan hämta vårt bord som jag lagt undan sen i går för det var ju slut sist vi var där. Ikväll blir det torsdagsmys för oss då vi jobbar om varandra hela helgen och även i morgon så vi tar det roliga innan helgen.
 
Mörkret  är på väg snart & lägger sig runt oss, det är då vi tar fram tändaren & tänder upp med mysiga ljus i lägenheten & får känna på att hösten är här för att stanna & snart lämna över till vintern.
 
Tänder ni ljus dagligen?
 
Ses
 
 
 

Vad är skillnaden???

publicerat i Allmänt;
 
 
Vad är skillnaden?? jag blir så förbannad när jag hör sånt här som jag nyss gjorde på tv4nyheterna att uteliggare kan ju inte frysa ihjäl det gör man inte i Sverige, för det finns hjälp att få om man behöver & vill.
 
En kvinna ville kämpa på att kommunen skaffade en stor lokal för att kunna erbjuda en sovplats till dom som är uteliggare, men för bara någon dag sedan var det prat om folk sm kom från ett visst land dom bodde på hotell varje natt som kostar oss skattebetalare en jä...a massa pengar.
 
 
Ja jag reagerar starkt för hjälper man den ena skall man hjälpa våra egna oxå, åh jag skulle kunna använda en massa f words här men det är emot mina principer så jag håller dom för mig själv. För mig finns inte att det är mer värre för dom än dom.
 
Nej så är det inte alls, varför kan man inte ha galor och samla in pengar till uteliggare & gatubarn i SVERIGE ???? ja just nu är jag väldigt arg.......
 
Men från det ena till det andra så är det frukost på jobb kl 10.00 så jag satte klockan,men vaknade av mig själv så det var skönt. Att ta det lite lugnt innan jag skall iväg. Senare i dag blir det träning & lite fix hemma, skall oxå iväg & hämta vårt beställda vardagsrumsbord.
 
Alla har rätt till sin egen åsikt & detta var min denna torsdag...
 
Hur ser er dag ut idag?
 
Ses
 
 

Tack & hej

publicerat i Allmänt;
 
 
Jag har jobbat för företaget i ca 7 år & på fredag kommer vi att gå över till kommunen för så har politikerna bestämt, att äldreomsorgen i min kommun skall drivas av kommunen.
 
Vi har ju alla trott att vår chef skulle stanna kvar & jobba vidare för så var det sagt, men vi blev kallade på möte i måndags & fick då reda på att så blir det inte, utan han skall sluta & det redan i morgon.
 
Att det känns tomt att han skall sluta ja det gör det, men tyvärr inget vi kan göra något åt, jag har aldrig jobbat för kommunen men hoppas det blir bättre & inte på andra hållet.
 
Jag har en ledig dag i morgon och chefen skall bjuda på frukost, så jag får gå eftersom det är sista dagen för honom. Ja från de tena till det andra så började ju Maria M i går på tv3 jag vet inte riktigt vad jag skall tycka, tyckte det verkade stelt!
 
Inget höjdar program, och hade det varit någon annan så tror jag inte så många hade tittat på det, ja det var ju ett flott hus.......tycker det påminde lite om Mia Skäringers program där dom kom till hennes sommarhus på besök.
 
Får väl se hur nästa avsnitt blir, om man skall se det eller inte .....annars har dagen rullat på i full fart, gick en pw hem från jobbet sen blev det 1 timmes snooze & den satt perfekt.
 
Gjort mat & sitter med tänt lukte ljus och bara myser i höst mörkret :) 
 
Hur har ni det i kväll?
 
Ses