Lördag morgon..

publicerat i allmänt;

Lördag börjar tidigare än den hade gjort om jag var hemma, men så är det och det är ok för mig klart.

Gårdagen blev sen barnen ville inte sova och klockan hann o bli 22 innan dem båda hade slocknat. De är lite av i en trots ålder båda två...

Dagen är solig o kommer bli varm så det blir nog allt stranden kan jag tro. Inte så mkt annat att göra o det gillas av barnen med.

Hur ser din lördag ut?
Kram ❤

Ont i hjärtat faktiskt ..

publicerat i allmänt;
 
 
 
När jag går inne på zoo och ser alla djuren även om dom har det ok så är det i naturen djuren skall vara, det gör ont i mitt hjärta att se hur instängda dom är ..
 
Jag sa till maken detta är inget jag vill stödja genom att komma och betala o gå in här, detta är sista gången jag vill inte mer!
 
Djur skall leva i frihet det är där som dom är som vackrast & jag kan ju inte mer än att låta bli att gå dit, jag vet ...
 
Hur ställer du dig till zoo?? 
 
Kram 

Weekend ..

publicerat i allmänt;
 
Gårdagen var full och min kropp & knopp var helt slut, vet inte vad som hade flugit i barnen för dem var totalt kaos, tjiv & gnäll mycket under dagen inget var bra nog.
 
Den stora på snart 6 var grinig och skulle helst springa genom zoo, men så klart hade vi det mysigt över lag men helt ärligt så är det rena rama förlusten för oss i DK just nu.
 
3 muggar vanligt bryggkaffe 180kr tex för ca 180 danska kr fick vi betla 250kr så jag fattar att danskarna gärna kommer hit & shoppar o så ..
 
Weekend är kommen & idag skall jag packa ner och åker till yngsta dottern stannar över helgen då maken jobbar natt & hon vill gärna o barnen att jag kommer & sover över ...
 
Blir väl stranden i helgen om vädret tillåter vilket de sagt & jag hoppas på så klart alltid bättre att kunna vara ute.
 
Hur ser din weekend ut?   stackare här nyckelpigan hade skadat sina vingar :( 
 
Kram