Pizza

publicerat i allmänt;
 
 
45 minuter var jag hos sjukgymnasten och hon kom fram till att dom små musklerna runt axelleden behöver tränas upp, då jag är överrörlig så kan man få problem i livet som jag fått nu så jag skall gå till min sjukgymnast och träna.
 
Varit skönt väder även om det var lite kyligt efter en stund ute, tagit lite bilder & en av dom är denna. Nu skall vi äta pizza och kolla film, och jag känner mig en aning trött. 
 
Men varit i gång i dagarna 2 nu &  det har varit skoj men jag är nöjd men allt som varit. Maken & jag skall mysa nu och det känns skönt. Solen skiner för fullt, och det gör en pigg :) 
 
Ha en skön kväll alla fina
 
Kram 

Väntar

publicerat i

Sitter i väntrummet på ortopeden och .väntar på min tur för det vet man aldrig hur länge man får vänta. ...

Lagom trist väder idag men vad gör det när man är ledig och kan  titta på film, blir ut en promis oavsett.

200 kr fattigare efter detta besöket och nu fattas 400 kr tills jag får frikort så inget dåligt utan nåt bra med sig.

Njut av dagen 

Kram ❤ 

Ny tidning

publicerat i allmänt;
 
Såg i aftonbladet att ett nyy magasin hade kommit ut och blev nyfiken då det handlar om mode och fashion så jag köpte den här om dagen för 29kr ..
 
Ett lagom pris för en tidning om den intresserar en då så klart. Köper även allt om resor och dom sparar jag för man kan ha nytta av dom i framtiden ang vissa resmål.
 
Torsdag i dag och bonus sonen åker hem skall lämnas på sturup på dagen, sen skall maken och jag fixa lite hemma och hålla fredagsmys i kväll.
 
Sen går jag på kvällen i morgon och 11.30-21 hela helgen så det blir inte mer än att jobba, äta , sova. Men så är det när man jobbar inom vården.
 
Men nu skall jag njuta i allafall ...
 
Hur ser er dag ut?
 
Kram