Morsdag

publicerat i allmänt;
 
 
Morsdag jag firade min mamma i går för jag visste till 99% att maken skulle bli inringde & jag hade rätt. Jag har i morgon kvar att jobba sen 2 dagars ledighet. Kom hem i dag så hade min kära make köpt blommor till mig & ett choklad.
 
Så härligt va, han fixade mat oxå och nu är han på jobbet, jag har en morgon kvar & skall göra ett prov i morgon, har inte hunnit plugga så vi får se hur det går ...**insulin prov**
 
Mamma har inte varit så bra fick ett samtal i går & det visade sig sen att hon hade muskelinflammation i hela kroppen, stackare. Har fått morfin och det hjälper henne att må bättre. Fredag är det dax för student, syrrans tvillingar så ledig helg och det blir trevligt.
 
Men visst maken jobbar men så är det & inte mkt att göra åt, jobba måste vi göra. Men jag skall nog hitta på nåt att göra eller inte göra, det beror på väder & vind.
 
Hoppas ni har eller har haft en mysig morsdag alla fina även ni som inte har barn GRATTIS TILL ER ALLA KVINNOR :) 
 
Ses 
 

Härliga fredag

publicerat i allmänt;
 
 
Härliga fredag & jag är ledig vilket jag längtat efter, att ha 4 dagar i rad direkt efter semester känner man av. Men i dag så är jag fri och det blir oxå fredagsmys i kväll.
 
Final i let`s dance 10 år skall vi titta på, skall till yngsta dottern, men först ner & träna lite snart. Solen lyser i dag & det gillas även om värmen inte är kommen.
 
Ja morgon jobb i helgen så man har ju kvällarna lediga mysigt, helger går snabbare på nåt konstigt vis. 
 
En ny månad närmar sig och jag hoppas ju verkligen att värmen följer med den, för detta väder är inget skoj oavsett om man har semester eller inte ....
 
Vad skall ni hitta på denna fredag?
 
Ses 
 
 

Färg glad mask

publicerat i allmänt;
 
 
Denna masken kunde man ju inte bara gå förbi, på stranden i elafonissis satt den på dom små buskarna i sanden, så vacker och jag fick till denna bilden. En vacker fjäril kanske det kommer att bli eller har blivit.
 
Naturen är otrolig va, dagen i ära började med en cykeltur till jobbet slutade 13.00 tog en sväng på stan, hade en bonuscheck som jag utnyttjade, ett fint vitt linne köpte jag.
 
Åkte  ner till syrran en sväng i kväll med lillebror & det blev lite spontan besök. Alltid trevligt men nu är jag trött vill jag lova & ledig dag i morgon en sväng till barnbarnen efter att jag har tränat.
 
Ha en skön kväll & en bra fredag morgon alla fina
 
Ses