Alpin snow

publicerat i Allmänt;
lånad bild...
 
 
Vitt & vita naglar är ju som kanske bekant väldigt inne just nu & jag älskar vitt men att hitta något som är bra & ser bra ut när man målar är inte alltid lätt.
 
Köpte depend för nån dag sedan & målade mina naglar på händerna men det är svårt att måla med det, blir inte riktigt jämt. Så nu har jag kollat upp lite och detta OPI skall vara väldigt bra kostar  butik ca 150kr ...
 
Men på NORDICFEEL kostar det endast 99kr & gratis frakt så det är ju toppen & jag tänkte skicka efter det inom kort. Sen är det ju en fördel att ha baslack  & överlack.
 
Om man vill att det skall hålla nån dag alla fall. Ja jag har målat tånaglar & har det allmänt bra här hemma faktiskt. Längtar ju efter maken så klart men han kommer om ca 1 timma.
 
Skall iväg & handla hem lite för jag tänkte åka ut på cykeln för en stund sedan, och just då öppnade sig himlen & regnet öste ner för fullt.
 
Tur att jag stannade hemma då :)
 
Ha det gott
 
Ses
 
 

Lite fredags lyx

publicerat i Allmänt;
 
 
Tyckte att jag ville ha lite lyx nu när jag är ensam hemma & när passar det då inte bäst, när man har tränat & är ledig. Olja i och lite massage sitter jag här & njuter nu.
 
Har nyss städat lite tvättat på wc & skall fixa lite hemma pedikyr & lacka naglarna i någon härlig sommar färg. Musiken spelar högt och balkongen är öppen så den ljuvliga vinden kan hälsa på mig när jag springer runt här hemma.
 
Blir att fila fötterna smörja med helosan sen på med dom blå tossarna som man annars har som skoskydd ni vet. Dom får fötterna att bli mjuka & härliga.
 
Sen har jag en nagelpinne som jag petar ner nagelbanden med, efter det tar jag och smörjer med myrraolja. Underlack & sen lack i en egen favorit färg.
 
Voila nya snygga sommar fötter & enkelt & billigt, även om man går till fotvård bör man ju ta hand om sina fötter lite extra nu på sommaren, för att se spruckna ovårdade fötter i en fin sommar sko är ju inget snyggt alls.
 
Gör du hemma pedikyr?
 
Njut i sommar värmen alla goa
 
Ses
 

God morgon på er ....

publicerat i Allmänt;
 
Morgon & solen skiner så ljuvligt sen är det ju inte fel att man är ledig & att det är fredag, igår kväll tog vi oss en promenad runt havet en ljummen kväll & inget annat kändes bättre.
 
Vi stötte på dessa söta blommor & kunde ju inte motstå att ta en bild, tur att man har mobilen med sig alltid. Hamnen var full av liv folk överallt många satt & inväntade solnedgången & det är ju aldrig fel.
 
Vi tog en islatte & bara kopplade av. Under kvällen igår fixade jag ordning i min garderob och alltid lika jobbigt att få plats med sakerna som man köpt & skall in. Fick hänga 2 saker på samma galge för att ens få in det i garderoben *s*
 
Vilka problem va? skorna skall vi ens prata om, tur att dom inte tar lika stor plats som vinter skor för jag har ju fler sommar skor ...sen har man ju alltid sina favoriter.
 
Kommer ni ihåg när jag sa att jag skulle ta ut min spiral? ja det gjorde jag i början av mars, och hon sa då att kommer det inte nån mens inom 2 månader så är den nog borta. Och 2 månader gick och jag blev lycklig, men ikke sann ikke nu har jag blött i ca 2 veckor & detta är urtrist!
 
Kan inte förstå att det kan vara så här & nu i sommar är ju för jäkligt känner jag. Ja det är väl inget att göra åt utan bara att acceptera. Dricker mitt kaffe sen skall jag ner & träna .
 
Fredagsmys ikväll :)
 
Vad hittar ni på idag?
 
Ses