En stjärna ..

publicerat i allmänt;
 
Vill inte ha för mkt i hallen där vi bara är på genomgång, men nåt vill vi ha så det blev denna vita stjärnan som vi hade i jullådan.
 
Nu är ljusen uppe i hemmet, lite pynt blir det vid lucia, strax innan. Det gick bra hos sjukgymnasten fast lite ont, hon tyckte jag var ack så rörlig. 
 
Nu har jag bytt omläggning på såren och tagit en dusch så upptänt med ljus, omg vilken mysfaktor. Skall titta på Wahlgrens värld i kväll. I morgon är jag barnvakt igen men bara fram till 13 för sen är jag bokad med en väninna sen länge.
 
Så jag får gå upp i tid i morgon men vad gör det likom?
 
Har du haft en bra dag? fått upp adventsljus?
 
Kram 

Lite av varje ...

publicerat i allmänt;
Sitter med mitt kaffe & idag sov jag länge enda till 09.40 så har nyss gått upp. Blir en dag ,ed lite av varje för nu snart skall jag till sjukgymnast första gången efter min op.
 
Sen skall mitt lilla barnbarn komma som är sjuk idag och så klart hjälper jag till i den mån jag orkar då jag inte får lyfta eller göra annat tungt.
 
Så det blir en lugn dag hemma, fick upp stakar i går men måste ha en lampa till stjärnan så får gå till ica sen när jag är ensam.
 
Maten planerad så det är skönt, igår  blev vi hembjudna på nåt smaskigt, ( borde inte) men så blev det ..nytt inlägg om det ..
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 

Dax igen ..

publicerat i allmänt;
lånad bild
 
Japp då var det dax för ett besök till frissan idag och slingor klipp hoppar jag och tar varannan gång, så det kan växa lite *s*
 
14.45 skall jag var där så detta inlägget är inställt som ni förstår & jag är säkert redan hemma oxå. Dock är det en aing drygt att sitta 3 timmar.
 
Men så är det när man skall vara fin i håret sen är det skönt att bli ompysslad *s*
 
Kram