Vad lägger ni i ?

publicerat i allmänt;
 
 
Påsken närmar sig i fart och där tillkommer ju påskägg med godis i kanske till dom flesta men vi  kanske lägger pengar eller kläder ...
 
Vi ger barnbarnen men då inte alla ens barn har barn vill jag gärna ge något till dem oxå kanske ne påsk blomma eller ett ägg med lite godis i ...
 
Ja inte alltid lätt att avgöra men ägg oavsett, vi har alltid sparat äggen förr men i år hittar vi inte dom, så maken kanske får kolla i källaren.
 
Kan ju ha hamnat där nere av misstag, det är ju inte mängden som räknas utan en fin gest tycker jag, jag vill gärna ha ett STORT ÄGG med lite godsaker till mig själv dock inte godis då.
 
Hur gör ni? 
 
Ses 
 

En favorit

publicerat i allmänt;
 
 
En favorit taverna på Naxos inte bara maten utan även personalen är såå underhållande & trevliga både grekiskt &  italienskt men man måste ju äta lite olik mat inte samma varje dag i 2 veckor.
 
Vi vill gärna ha sista bordet vid väggen, det är väl lustigt att man gillar att sitta på samma plats, man såg att dom som ofta kom tillbaka oxå valde samma plats kväll efter kväll.
 
9 timmars sömn har jag fått i natt & det var skönt, på torsdag kommer bonus sonen på besök i 4 dagar åker hem söndag. Men dem får klara sig själv för jag jobbar ju hela påsken, dock påskdagen hinner vi äta lite mat tillsammans innan han åker hem.
 
I morgon skall jag göra lite manikyr då jag är ledig nagelbanden tar stryk både av kyla och hand sprit så lite extra omsorg vore ju inte fel.
 
Kvälls jobb i dag men snart gymet & sen lite fix hemma innan jag tar bussen till jobbet regnet öser ner ännu.
 
Har ni något  favorit  ställe när ni är utomlands?
 
Ses
 
 
 

Pastell härliga lack

publicerat i allmänt;
 
 
Var ju på åhlens i lördags och dessa söta små flaskorna i nya vår färger hade kommit in, och jag blev sugen tycker det är skoj att måla i olika färger & lite fina stenar i så har man super fina naglar.
 
Magen gör ont då jag åt viltöksbröd till soppan, där är det bekräftat att bröd gör min mage smärtsam, därför undviker jag det och lchf bröd passar mig perfekt.
 
Dagen har varit mkt på jobb sen träning efter jobb ett pass på 45 minuter, men sen blev det bara en dusch & nu slappa, skall se Parnevik i kväll för jag blev förvånad över att det var som det var, mycket skratt & varma goa människor....
 
Köper ni lackens nyheter?
 
Ses