Klickat hem

publicerat i Allmänt, shopping;
       
 
 
Jag är nog mest en shorts person jag trivs bra i shorts och jag kan röra mig fritt utan att behöva tänka på att det glider hit eller dit. 
 
Men skall jag bort på något så väljer jag gärna klänning, annars shorts och en topp/ linne svalt & skönt. Satt och tittade på ellos som är en favorit på många saker & rätt bra priser så passar  det mig perfekt, viktigast att hitta det man söker.
 
Har inte alltid tid eller lust att springa på stan, sitter här och svettas skall sätta på golvfläkten som vi köpte i går för endast 199kr på SIBA. Den kommer att göra stor nytta här hemma i sommar.
 
Cykla till jobbet skall jag göra finns inget annat att göra avskyr att sitta på en buss i värmen, usch nä tack. Slutar 20.30 och efter där är det underbart att hopa upp på cykeln och njuta på turen hem.
 
Shoppar ni mycket på nätet?
 
Ses i värmen :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninnie:

Hej Eva, ja jag shoppar mycket kläder från Ellos. Jag är mer den där leggings och tunika tjejen. Har handlat massor från Ellos och alltid blivit nöjd. Min walkincloseth består av massor med leggings i allehanda färger och mönster och tunikor likadant. På det viset så kan man alltid matcha sina kläder även om det i veckorna bara används till och från jobb känns det som. På "himmet" är det ju jobbkläder som gäller.
Kram från mig i Skåneland och ha en fortsatt trevlig tisdagkväll.

Svar: jag hade oxå det mkt förr, men jag gillar att köra olika stilar var i Malmö bor du då? barn? ha det gott i värmeböljan *S* kram
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Jag gillar att shoppa på internet. Tycker det är lättare att får en överblick över vad som finns. I vissa butiker är det alldeles för rörigt. Däremot tycker jag det är så svårt att beställa rätt storlek. Det varierar så mycket från sida till sida.

3:e kommentar, skriven , av Freja:

Jag gillar inte att shoppa, så när jag gör det så är det på nätet. Så smidigt, kan ta hem, prova i lugn och ro, och skicka tillbaka det som inte passar!

4:e kommentar, skriven , av Home2tiny:

Älskar shorts o de översta är bara sååå snygga. Ja idag var det svettigt på kontoret AC:en fick jobba hårt. Tack snälla för att du röstar på mig det värmer så otroligt mycket. Kramisar Tina

5:e kommentar, skriven , av Veiken:

Jag köper mycket på nätet, men inte kläder.... jag vill inte ha jobbet att skicka tillbaka om det inte passar! I övrigt så köper jag allt tekniskt, bokar hotellrum, resor. böcker och mycket annat! Det är suveränt! :) Kram och hoppas att du blir nöjd med det som du har klickat hem! :)

6:e kommentar, skriven , av Gittan:

Jag shoppar inte mycket på nätet, men det är säkert bra blir inte av bara.
Visst är det härligt att cykla det gör jag mycket på sommaren.
Kramar.

7:e kommentar, skriven , av Sari:

Jag är en klänningtjej, använder bara mjukisshorts och linne hemma, aldrig annars.

Handlar ALLA kläder på nätet, börjat beställa tom till ungdomarna och det har funkat! Man spar tid och pengar, LOVE IT! När man var yngre så älskade jag strosa i butiker, men inte idag, förutom på jobb/privat resor.

Ha de så gott
Sari


Svar: Hej Sari....men visst är klänningar härligt oxå :) hoppas du får en solig o varm dag kram på dig
Eva`s blogg

8:e kommentar, skriven , av GeddFish:

Icke!
Nej, jag älskar att gå i affärer och nypa i kläderna, känna på kvaliten, prova, kanske inget köpa, ta kort, gå hem och fundera, kanske köpa nästa dag. Och ibland impulsköper jag. Jag har spanat in halva reapriset sedan den dag jag flyttade till denna staden. Jobbade ju mitt i affärssmeten.
Vi är olika, tur är väl det!
Kram från mig i den varma natten ♥

9:e kommentar, skriven , av Anonym:

Hej goa Eva.
Jag är som du älskar shorts.
Vilken värme med sol vi fått, jag arbetar 3 dagar å sen är det semester.
Kram till Dig!

10:e kommentar, skriven , av Anonym:

Hej goa Eva.
Jag är som du älskar shorts.
Vilken värme med sol vi fått, jag arbetar 3 dagar å sen är det semester.
Kram till Dig!

Svar: Härligt med semester :) ha en go dag kram
Eva`s blogg

11:e kommentar, skriven , av Ninnie:

Hej igen, ser att du har det skönt i värmen. Själv tycker jag bäst om 22-23 grader men är definitivt ingen strandmänniska. Jag bor mitt inne i Malmö centrum, asfaltsmänniskor som maken och jag är :)

Svar: Nej bilderna är inte från här utan i Grekland :) men jag älskar havet & vi bor i västra hamnen så nära havet vi kan nästan :) har du ingen blogg?? ha det gott kram
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :