Baby lips

publicerat i Allmänt, Smink;
 
 
Mjuka läppar får man om man inte redan har det, köpte dessa omtalade cerat med lite färg på ica maxi nu för 29kr/st blev 3 st och nu använder jag bara dessa, en skön konsistens.
 
Billigat & bra med andra ord, jobb i dag och kom hem efter 20.30 efter en lång dag med allt möjligt från fika till modevisning för dom som ville. Fötterna har värkt, men jag har försökt att tänka på annat.
 
Sitter och strö tittar på tv och snart är det dax för kvälls läsning innan jag skall sova & har den förb...e d turen i morgon, men skall hem där mellan på 4 timmars rast. Då mannen är ledig så hämtar han mig.
 
Helgen går åt till jobb bara så inte så mycket mer, kanske hinna med att sitta i solen i morgon på balkongen. Lite fika & umgås med mannen sen får jag ta bussen hem för mannen skall in på ett extra pass.
 
Men det är lugnt jag sitter uppe lite när jag kommer hem, sen blir det att läsa ut boken jag började med på semestern, det har jag bestämt mig för, den är bra så jag vill avsluta den.
 
Skall kolla runt lite på nätet spana in ett resmål för nästa vår & jag tycker det är så roligt.
 
Önskar er alla goa en skön fortsatt kväll 
 
Ses :) 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av GeddFish:

Jättekul att spana resa!
Jag har också kommit igång med att läsa, det går i perioder, ibland stickar jag, ibland bara jag rör mig ute. Ha en go lördag och kram!

2:a kommentar, skriven , av znogge:

Att planera och leta resor är minst sagt halva nöjet! Utbudet är ju enormt och på min lista står många önskemål...

Kram

3:e kommentar, skriven , av Helén i Vilrummet:

Baby Lips, det låter det :-). För den pengen är det helt klart värt att prova.
Jag hoppas du fick tid att njuta lite på balkongen i alla fall.
Kram Helén

4:e kommentar, skriven , av Ditte:

Tack för bra tips ang. cerat. Har alltid lite svårt för att använda läppstift även om jag tycker det är snyggt. Skall inhandlas idag.
Just att leta resor tycker jag också om. Har nästan alltid ordnat våra på egen hand, men ibland är det skönt att inte behöva bry sig utan bli transporterad från punkt A till B. Är nu väldigt sugen på att göra en kryssning i Medelhavet. Har gjort några olika kryssningar och jag gillar konceptet; att resa på nätterna, ha "rummet" med sig, besöka olika platser på dagarna, mysa på balkongen eller däck, bra underhållning och äta god mat. Kan gärna också tänka mig en ötur i den grekiska arkipelagen i september.
Hoppas du hittar något.
Att resa har ju varit mitt stora intresse sedan jag var barn. Alltså i många år. Skräddarsydde vår jordenruntresa under åtta veckor 2005 och den resan med Nya Aeland, Australien och Söderhavet är nog den bästa vi gjort. När vi bodde i Kina besökte vi många länder i Asien men nu med mina hudproblem så får jag glädjas åt minnena därifrån.
Roligt att få höra vad du hittar i resväg.
Kramar!

Kommentera inlägget här :