Shopping fynd

publicerat i allmänt;
 
 
 
 
 
 
Var ju hos frissan och som alltid blev jag super fin i håret & nöjd en underbar tjej som gör slingor och varanann gång klipper jag mig. Så det blir topparna efter semestern, idag har det inte varit en bra dag va gäller orken.
 
Kroppen känns tom, så orklös men efter frissan tog jag en sväng inom köpcentrat för att bara titta inga planer att köpa, gick in på dimoda där jag innan köpt 2 klänningar o en topp och där hängde 2 st super fina klänningar som skrek köp mig!
 
Tog dom gick in och provade o dom satt som en smäck, det stod på båda 50% rabatt och det passade mig, väl i kassan eller på väg så sa kvinnan den där är helt nyinkommen så sa hon ningen rea på den utan på den andra. Jag visade henne rea lappen & någon hade gjort fel.
 
Men jag fick den för halva priset så ett super klipp gjorde jag :) blev en vit & en rosa klänning idag den vita är där lite grönt i så den så perfekt!
 
Bilder kommer :) men nu skall jag grilla maken är på väg hem så det skall bli gott gott :) 
 
Kram å njut av kvällen 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Freja:

Vilket härligt fynd!

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Bra att de stod fast vid det lägre priset. Det är affären skyldig till att göra. Grattis till fynden. Hoppas orken är bättre i morgon.

Kram

Kommentera inlägget här :