Serum

publicerat i allmänt;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Serum skall vara bra för huden, oavsett ålder men jag har inte haft sånt förr, men man kan alltid börja, så jag tänker köpa niveas som ni ser här där det oxå är q10 mot rynkor. Man kan aldrig vårda för mkt så är det ju & det är ju i ung ålder man förebygger.
 
Skall testa den och återkommer med vad jag tyckte sedan. Hudvård är viktigt och att använda solfaktor i ung ålder ja det gjorde man ju inte.
 
Men så viktigt det är för att sen i äldre ålder ha en fin hy för att man just vårdat den i alla sina dagar. Även om det inte är sol så skall man ha en dagkräm med faktor i.
 
Hur tar du hand  om din hy?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av starsinlife.blogg.se:

Jag köpte oxå serum på kicks, kommer inte ihåg märket men det känns bra iaf. Har provat märken genom åren,rengöring, ansiktsvatten nattkräm. Kram

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Tyvärr blir det mest tvål och vatten samt en ansiktskräm så jag är lite slarvig med det tyvärr... Får skärpa till med! Du får rapportera om eventuella underverk ;-)

3:e kommentar, skriven , av Gittan:

Jag använder ju aloe vera produkter som jag säljer, vi har ett härligt serum och ansikts creme på det. Det ska ju vara en creme över det, vet inte hur det är med deras men serum är ju vårdande inte skyddande. Jag har inte använt tvål i ansiktet sen jag var 15 tror jag, tvål är utorkande det finns så många bra rengöringscremer. kolla in min aloe vera shop vetja. Kram på dig.

Kommentera inlägget här :