Packa ner lite ...

publicerat i allmänt;
 
Satte mig nyss ner & har packat ner lite för i kväll behövs både kuddar myskläder o toa saker, skall ner med cava och lite annat smått & gott, för maken kör direkt till dottern efter jobb så blir det lite fest där hemma.
 
Vi har köpt god mat, dryck ( blir nån cider) är inte sådär för att dricka just idag sen bubbel att skåla i vid tolvslaget. Dusch och sånt skall hinnas med innan jag blir hämtad vid 12.30.
 
Men nästa år kanske det blir att fira i ett annat land? kanske det får vi se ...det finns i min dröm. nu skall jag avnjuta mitt kaffe alla fina.
 
Hur ser din dag/kväll ut?
 
Kram 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sussi:

Det vore fantastiskt att få fira nyår i ett annat land någon gång. Den drömmen delar jag med dig :). Jag kommer jobba imorgon, visserligen börjar jag inte förrän kl 14 men jag kommer ta det lugnt med alkoholen idag. Vill ju inte åka dit när man måste köra imorgon. Det kommer dock bli ett glas vin till maten och skålning vid tolvslaget. Ha det så kul ikväll och gott nytt år. Kram

2:a kommentar, skriven , av PaulaHelenas💕:

Här blir det att fira hemma med familjen o ngt gott att äta :)
Imorgonkväll får vi besök
Ha en fin dag & Gott Nytt år
Kram

3:e kommentar, skriven , av Znogge:

Här blir det en tur till flygplatsen som vanligt! Brukar bli bra :D

Kram och gott slut!

4:e kommentar, skriven , av Geddfish:

Först har jag varit kyrkvärd vid mässan. Sen har jag tagit hand om mig själv och bara varit. Sitter här nyårsfin i mörkblå sammetsklänning (ingen ser mig) och ska skåla med TVn. Mår superfint. Nyårsram!

5:e kommentar, skriven , av ullie:

så himla fin bild vet inte om ja skrev det innan men tänkte bor ni så nära vattnet tyckte ja såg det när det va ljust nån gång nyfiken ja vet hi hi

Svar: om du tänker på bilden på nyår så var vi hos dottern :) kram
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :