Bara underbart!

publicerat i allmänt;
 
Att sitta och titta på sina bilder från semestern är så roligt man har liksom minnen till var & en bild, här stannade vi just för utsikten och här var så tyst på nåt sätt, man kunde hitta spår av att hundar varit på besök & gjort sina behov.
 
Alla dessa fina små båtar som ligger lite överallt är så pitoreskt tycker jag, just färgerna som dom målas med. Att se en fiskare ute på havet får mig att bara titta och känna så mkt.
 
Grekland är så mkt för mig, inte bara ett varmt land utan minnen då mina föräldrar var i livet, deras kärlek för detta land oxå.
 
Mammas sista eget boende pappas sista semester var ju i Grekland närmre Kos ö, dit jag nog gärna vill återvända väl medveten om att träffa någon som kände lilla mamma. Hon var den lilla damen i svart hår sa dem som gick fram o tillbaka o handlade ...
 
Ja hon lämnade spår efter sig på den Grekiska lilla ön Kos....så den ön kommer alltid ha en extra plats i mitt hjärta som ni kan förstå.
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Biggeros:

Det är det som jag gillar mest med dessa blå/ vita färgerna machande till turkost vatten och klarblå himmel. Jag gillar även Grekland. Som liten var vi alltid på semester på de grekiska öarna förutom Kos. Jag förstår att längtan är stor och förstoras när du tittar på dina bilder och minnen från Grekland. Speciellt Kos där din Pappa och mamma vistades mest// kramiz

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Inte bara reseminnen utan även personliga minnen gör att man får en annan koppling till landet. Så blir det bara... Brasilien, Egypten och Grekland betyder därför det där lilla extra för mig.

Kram <3

3:e kommentar, skriven , av Eva-Lotta:

Ser jättefint ut!

4:e kommentar, skriven , av Helen :

Ser magiskt ut! Underbart♡ kos vill jag oxå dit.

5:e kommentar, skriven , av bi:

Härlig rofylld bild och minnas tillbaka det man upplevt ger mig både glädje och sorg ! Kram fina bloggvän ... snygg rosa blus 👍❤

Kommentera inlägget här :