Julmys ...

publicerat i allmänt;
 
 
lånade bilder 
 
Vi bestämde oss för att ta en avstickare efter att vi haft så dåligt med tid tillsammans, även om det har varit super mysigt med allt som varit kring oss. Men vi har ju oxå jobbat om varandra så nu när jag ändå är hemma sen så tar vi tillfället i akt ..
 
Bokade 1 övernattning i Köpenhamn på detta 4 stjärniga hotell inte lång från centralen och ströget så det passade oss perfekt. Inkl frukost och en flaska cava superior rum så inget att klaga på alls.
 
Sen äter vi ute går på julmarknaden på tivolit och bara har mys tid tillsammans, vårda vår kärlek det är super viktigt ...
 
Gör du något inför jul?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ejmis:

Inte speciellt inför jul men vi försöker att göra saker regelbundet för att vårda kärleken. =)

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Vad trevligt! Och visst är det roligt att göra något extra på hemmaplan. Låter som ett bra upplägg på resan.

Vi unnar oss ganska ofta olika upplevelser både hemma i Stockholm tar ofta en resa över till Åland med lyxhytt , champagen och god mat i á la cartematsalen. Även när vi är i Spanien blir det lite extra.
Men just inför jul vet jag inte. Vi sprider ut det när vi känner för det. Julmarknader är inte min grej, men Köpenhamn och Tivoli tycker jag alltid är fint. Vet att vi senast bodde på SAS Radison Blue Scandinavia, riktigt bra och centralt läge det ocskå.
Trevlig kväll!
Kram!

Kommentera inlägget här :