Måndags lyx

publicerat i allmänt;
 
Åh vad glad jag är att jag fått sova, igår eller under en tid har jag haft klåda på kroppen ja överallt, det sägs att så kan det bli av stress ( omedveten stress) och jag har stått ut men i går tog det priset.
 
Jag har ju atarax även för oro ( fick när mamma dog) men det hjälper oxå mot klåda, så vid 20.00 tog jag den minsta dos 1 st. Somnade gott i soffan sov till 06.30 då barnen skulle iväg jag gick upp pussade dem & sa vi ses  om 1 vecka igen.
 
La mig sedan i min säng & det tog inte många sekunder från jag somnade, fram till 10.45 ja du hörde rätt!! gud va skönt kan jag lova, och inte hört ett dugg alls i morse heller även om jag sov utan mina öronproppar.
 
Man är ju van att sova bara jag o maken så det är en stor omställning, men som jag aldrig skulle göra på annat sätt ändå. Barnen är mitt allt så klart och i en nödsituation kan man inte göra annat än som vi just nu gör.
 
Ja kvälls jobb och skönt är det sitter med mitt kaffe & snart skall jag göra gröt sen duschen & sen i väg ...till 21.00 så den måndagen gick i en rasande fart he he 
 
Hur ser din måndag ut?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av lars:

Kliar det på kroppen så är det inte lätt att sova eller typ nåt annat. Ja kanske man kan få det av oro? Vilken vacker höstbild. Min dag idag gråmulen himmel. jag var uppe tidigt, var ute en stund, sedan frukost med min fru, jag Ägg o bacon och te, frugan hårt bröd och kaffe. PS hon snodde en baconbit och ett stekt ägg, hehe
jag ska iväg i eftermiddag och träffa några vänner tjata och fika, sedan bara mys framför tv:n Serien Vår tid är nu fortsätter ju
ta hand om dig

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Jag är tillbaka i gruvan igen efter en minst sagt tröttande och krävande men ändå ack så glad helg!

Kram och ha en bra dag <3

3:e kommentar, skriven , av petra:

Klåda måste ju vara tokjobbigt om man ska sova, hade eksem när jag fick mitt tredje barn som tack o lov försvann sedan men det var galet jobbigt. Skönt du fått sova ut nu. Fin bild här i sthlm tokregnar det är våt som en katt:) kramar

4:e kommentar, skriven , av Ditte:

Skönt att du fått sova ut och kanske kan du under veckan kan sova i din säng. Och visst ställen man upp och hjälper till för de sina, men ibland blir det ju kämpigt ändå och särskilt om utrymmet är begränsat.

Önskar dig en bra måndag!
Kram!

5:e kommentar, skriven , av Linda:

Vacker bild =)

6:e kommentar, skriven , av Anni:

Atarax fick jag som liten mot mitt eksem. Har även fått med mot stress/ångest/oro. Men fungerar inte alls på mig. Trots 6 koppar kaffe har jag fortfarande inte vaknat till. Blev så förvånad "imorse" då posten kom samtidigt som jag gjorde frukost....en titt på klockan visade att min sömn som uteblev inatt gjorde att dagen blev kortare. 10.30 var klockan visst! Det år så råkallt ute att jag endast varit ute till brevlådan och vänt idag. 0-gradigt väntar till natten också. Burr-väder till max!!
Hoppas du får en bättre natt. Ha nu en fin fortsatt måndag. Kramar

7:e kommentar, skriven , av Annelie:

Finns nog ingen så go sömn som den man har efter man somnar om,,,, GÖR jag det, ja jag sover sååå gött.
Å jag tror man är i behov av det då också.

Min måndag----->fes bara runt i pyjamasen hela dagen lång. Tecknade lite, satt med ljudboken i öronen under tiden.

Ha n en jättefin tisdag.. // Kramen Annelie

Kommentera inlägget här :