Min efterlängtade ..

publicerat i allmänt;
 
Min verkligen efterlängtade lediga dag & helg kan jag lova, nya rutiner o folk som slutar ja det är mkt som händer på jobbet just nu & jag är trött i kroppen på riktigt.
 
Men nu är jag ledig & det är såå skönt maken oxå hans sista sen börjar han att jobba sitt eget på måndag, vi kommer få sov gäster he he från måndag till söndag nästa vecka.
 
En dotter & 2 små barnbarn men det blir mysigt dock en aning trångt i vår 2a på 56kvm men så är det och får göra det bästa av det ..
 
Idag skall vi nog ut och köra lite ta en fika ute, men ännu är det morgon så kaffet, bloggen, morgon tv och sydsvenskan ..
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ditte:

Skönt med en arbetsfri dag! Och fint att både du och maken är leduga samtidigt. Hoppas på hyfsat värder för en tur.

Ja, att ha gäster kan bli lite trängt men när det är "familj" känns det ju lättare. Och det är ju inte så många dagar.

Här blir det träff med vänner, som det ofta blir, och sedan ska vi gå runt och äta tapas för det lär vara den internationella tapasdagen. I varje fall här i stan. Trevligt ska det bli.
Kram och trevlig lördag.

2:a kommentar, skriven , av znogge:

Så mysigt med besök! Finns det hjärterum så finns det stjärterum ;-) I dag tänker vi bara koppla av men i morgon är vi bjudna på brunch.

Kram och god ledig lördag <3

3:e kommentar, skriven , av ullie:

de små tar så mycket tid som man inte är van vid i vår ålder ja märker utav mina syskonbarn tjohho säger ja bara men det kommer gå bra finns det hjärterum o så är hon ju din o dina barnbarn då går det säkert bra kram vännen

4:e kommentar, skriven , av Eva-Lotta:

Nog finns det plats om man bara vill!

Kommentera inlägget här :