Den eller den?

publicerat i allmänt;
Jag är trött på att dra med badlakan på semestern, så nu har jag googlat runt o sett att det finns rese badlakan.
 
Hittade dessa 2 olika den översta är nån micofiber av nåt slag, den undre är hamambadlakan för stranden, torkar snabbt o blir inte så kladdigt at sand osv.
 
Men jag kan inte bestämma mig, blir oavsett ett rosa till mig, ett blått till maken, det lutar åt ett men jag vill bara höra om ni har erfarenhet av något av dom.
 
Nr 1 eller 2 ?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Vano:

Jag hade nog valt haman och av den enkla anledning att den inte blir så kladdigt av sand. Annars är det ju lätthänt att sanden hänger överallt.

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Färgen är ju rätt på båda men jag hade valt nummer 2. Dels tycker jag att det är lite snyggare, dels verkar det väldigt praktiskt. Själv hade jag aldrig hört talas om resebadlakan men ska genast kolla upp det. All inclusive är smidigt för då ingår ofta fria byten av badlakan men vi har övergivit det konceptet. Senast fick jag packa ner två badlakan som både tog plats och vägde en hel del.

Kram och god lördagskväll <2

3:e kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Har faktiskt ingen erfarenhet av nån av dom :/ Men om du testar ett får du gärna säga vad du tycker!

4:e kommentar, skriven , av ullie:

har ingen sån haft men ja båda e snygga men hade nog tagit ettan då lite konstigt med toffsar på badlakan men ja fina

5:e kommentar, skriven , av Ann :

Vi har nr 2 & är supernöjda......haha, jag har ett rosa och maken ett blått!!👍👍👍dom torkar snabbt o det grus som fastnar skakar man lätt bort!! Dock brukar jag när vi är ute o båtluffar i Grekland 1mån skölja upp dom m lite diskmedel o vatten i duschen emellanåt för o få bort saltet!!!!👍Förr tog vi alltid med oss gamla hemifrån som vi slängde på plats innan hemresan!!!

6:e kommentar, skriven , av Ditte:

Jag har ett par av dessa och är väldigt nöjda. Badlakan har jag sutat släpa med mig och som komlement till dessa köper jag ett badlakan på plats och lämnar kvar när jag åker hem.
Nackdelen med de rosa är ju att smutsen synd snabbt men de går ju att tvätta.....
Så köp du och dte är värt att betala lite extra för bättre kvalité.
Kram!

Kommentera inlägget här :